ΔήμοιΜαρούσιΝέαΕιδήσεις

ΚΟΒ Αμαρουσίου ΚΚΕ: Καταγγελία για την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Βάσης Αμαρουσίου του ΚΚΕ καταγγέλλει την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου του κόμματος στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως: «έγινε με φασιστικές πρακτικές, θρασύδειλα, μέσα στη νύχτα, μια μέρα πριν την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών».

Παράλληλα, αναφέρει τα εξής: «Ενοχλούνται που η πολιτική του ΚΚΕ αναδεικνύει τον ένοχο για τα δεινά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, που είναι το μόνο κόμμα που παλεύει καθημερινά ενάντια στην εκμετάλλευση που γεννά τη φτώχεια και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Σκυλιάζουν που ο λαός βγάζει συμπεράσματα, εμπιστεύεται και δυναμώνει το ΚΚΕ!

Αν νομίζουν πως με αυτόν τον τρόπο θα μας φοβίσουν και θα βάλουν φρένο στη δράση των κομμουνιστών είναι βαθιά γελασμένοι. Τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν περισσότερο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ακουστεί η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε χώρο, σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά! Συνεχίζουμε να δίνουμε αποφασιστικά τη μάχη ώστε η σκέψη χιλιάδων ανθρώπων να γίνει απόφαση και πράξη, να ρίξουν ΚΚΕ στην κάλπη!».

Show More

Related Articles

Back to top button