ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων, μέσα από τις προτάσεις του Neolaia.gr.

Η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Μαρτίου «φέρνει» νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες ταινίες. Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία της εβδομάδας είναι η τρίτη ταινία του πυγμαχικού franchise «Creed», το οποίο βάζει τον Άντονι Κριντ ξανά στο ρινγκ.

Φυσικά, μεγάλο ενδιαφέρον -ειδικά για το σινεφίλ κοινό- παρουσιάζει και η ταινία «Οι δύο όψεις του ξυραφιού» που έχει λάβει το βραβείο Σκηνοθεσίας στο 72o Φεστιβάλ Βερολίνου.

1. Κριντ ΙΙΙ

Υπόθεση: Στο τρίτο κεφάλαιο του «ΚΡΙΝΤ» ο Άντονις αναγκάζεται να επιστρέψει στα ρινγκ. Βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου του μποξ, ενώ βλέπει παράλληλα και την προσωπική ζωή του να ακμάζει. Ωστόσο, μια νέα πρόκληση ξεπροβάλλει εμπρός του με τη μορφή ενός παλιού φίλου, ο οποίος έχοντας μόλις αποφυλακιστεί είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι καλύτερος από τον πάλαι ποτέ κολλητό του.

2. Οι δύο όψεις του ξυραφιού

Υπόθεση:  Στο Παρίσι, η Σάρα (Ζιλιέτ Μπινός) βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε δυο άντρες: ο ένας είναι ο σύντροφος της στη ζωή, Ζαν (Λιντόν) και ο άλλος είναι ο καλύτερος του φίλος (Κολίν) – και άλλοτε εραστής της.

3. Το ήσυχο κορίτσι

Υπόθεση: Λόγω της εγκυμοσύνης της μητέρας μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, η μικρή λιγομίλητη κόρη Κοτς, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς. Χάρη στη φροντίδα τους, θα βρει σιγά σιγά τη φωνή της στο ειδυλλιακό σκηνικό της ιρλανδικής υπαίθρου. Ενώ όμως μεταξύ των μελών της νέας της οικογένειας υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα.

4. Cocaine Bear

Υπόθεση: Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της πτώσης ενός αεροπλάνου που μετέφερε ναρκωτικά το 1985, την χαμένη κοκαΐνη και την μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η άγρια μαύρη κωμωδία βρίσκει μια ιδιόρρυθμη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων μαζεμένους σε ένα δάσος στην Τζόρτζια, όπου ένα θηρίο 500 κιλών κατάπιε μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και βγήκε στο κυνήγι για περισσότερη κοκαΐνη …και αίμα.

Show More

Related Articles

Back to top button