ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων, μέσα από τις προτάσεις του Neolaia.gr.

Λίγες και καλές είναι οι ταινίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας τη Μεγάλη Εβδομάδα. Φυσικά, τον «πρωταγωνιστικό ρόλο» έχει η ταινία «Συγγραφέας Κατά Λάθος» με την Κέιτ Χάντσον και τον Μάικλ Σάνον στο «τιμόνι» της νέας ρομαντικής κομεντί.

Ακολουθούν όλες οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων!

1. Συγγραφέας κατά λάθος 

Υπόθεση: Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολλέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές και άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μία καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη.

2. Ο μαγικός αυλός

Υπόθεση: Ο επίδοξος 17χρονος τραγουδιστής Τιμ ονειρευόταν όλη του τη ζωή να πάει στο οικοτροφείο Mozart All Boys. Είναι υπερβολικά ενθουσιασμένος που επιτέλους γίνεται δεκτός, αλλά οι πρώτες μέρες του στη διάσημη σχολή δεν εξελίσσονται όπως αναμενόταν. Αντιμέτωπος με έναν εχθρικό διευθυντή, το άγχος της πρώτης αγάπης και παλεύοντας με την αυθεντικότητα της τραγουδιστικής φωνής του, ο Τιμ είναι ενθουσιασμένος καθώς ανακαλύπτει ένα θαυμαστό μυστικό στο κτίριο του παλιού σχολείου – μια πύλη σε έναν παράλληλο κόσμο. Βρίσκεται ριγμένος σε μια νέα πραγματικότητα: Στον ρόλο του πρίγκιπα Ταμίνο, βυθίζεται στον κόσμο της όπερας του Μότσαρτ, THE MAGIG FLUTE, όπου η φαντασία δεν έχει όρια. Τώρα, ο Τιμ πρέπει να μπει στη μάχη σε δύο μέτωπα, προσπαθεί να κερδίσει έναν εξέχοντα ρόλο στο επερχόμενο ρεσιτάλ του σχολείου τη μέρα και επιστρέφει στο μαγικό σύμπαν όπου πρέπει να ρισκάρει τη ζωή του για να απελευθερώσει την υπέροχη πριγκίπισσα Παμίνα τη νύχτα. Ωστόσο, το να ζει δύο ζωές έχει το τίμημά του και ο Tιμ κινδυνεύει να απογοητεύσει αυτούς που αγαπά – αναγκάζεται να πάρει μια απόφαση, αλλά έχει μάθει αρκετά για να κάνει τη σωστή επιλογή;

3. Suzume

Υπόθεση: Η ταινία anime «Suzumeε» είναι η ιστορία ενηλικίωσης της 17χρονης Suzume, που λαμβάνει χώρα σε διάφορες χτυπημένες από την καταστροφή περιοχές της Ιαπωνίας, η οποία καλείται να κλείσει τις πόρτες που προκαλούν τον όλεθρο.

Το ταξίδι της Suzume ξεκινάει σε μία ήρεμη πόλη στο Kyushu, στη νοτιοδυτική Ιαπωνία, όταν συναντάει έναν νέο άνδρα που της λέει, «Ψάχνω μία πόρτα». Αυτό που βρίσκει η Suzume είναι μία μονή, φθαρμένη πόρτα, η οποία στέκεται μόνη της στη μέση ενός ερειπωμένου χώρου, σαν κάτι να την προστάτεψε απ’ ό,τι ήταν αυτό που διέλυσε τα πάντα το χώρο. Σαν υπνωτισμένη από τη δύναμή της, η Suzume πάει να πιάσει το πόμολο… Πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε όλη την Ιαπωνία, αφανίζοντας όσους βρίσκονται κοντά. Η Suzume πρέπει να κλείσει αυτές τις πόρτες για να αποτρέψει τη μεγαλύτερη επικείμενη καταστροφή.

Show More

Related Articles

Back to top button