ΔήμοιΦιλοθέη-ΨυχικόΑσφάλειαΔημοτικάΕιδήσεις

Κινδύνευσε η ζωή οδηγού από πτώση δέντρων λόγω κακοκαιρίας στο Ψυχικό

Προειδοποίηση προς τους κατοίκους να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους κάτω από γηραιά δένδρα

Πολύ επικίνδυνα έγιναν τα πράγματα στον Δήμο Φιλοθέης0 Ψυχικού λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού, λόγω των βροχών και των ισχυρών ανέμων έπεσαν τρία δένδρα και μάλιστα, υπήρξε προειδοποίηση προς τους κατοίκους να αποφύγουν τις μετακινήσεις και να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους κάτω από γηραιά δένδρα.

Ωστόσο, με βάση την πληροφόρηση από την Κοινότητα Ψυχικού, σε μία περίπτωση παρ’ ολίγοn να γίνει το κακό, καθώς ένα πεύκο έπεσε και απείλησε άμεσα τη ζωή οδηγού διερχόμενου αυτοκινήτου. Τελικώς… προσγειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στον λογαριασμό της Κοινότητας Ψυχικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Παρ’ ολίγον θα θρηνούσαμε ανθρώπινες ζωές! Γηραιό πεύκο έπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά συγκρατήθηκε εκ θαύματος στο σταθμευμένο λευκό αυτοκίνητο της φωτογραφίας και δεν έλιωσε τον οδηγό του διερχόμενου αυτοκινήτου. Συντηρούμε τα δένδρα με συχνά κλαδέματα και όταν οι ειδικοί εισηγούνται το κόψιμο, πρέπει να τους ακούμε και να τα αντικαθιστούμε με νεώτερα δένδρα! Αγαπάμε το πράσινο και προστατεύουμε το περιβάλλον! Οφείλουμε όπως προσέχουμε και προστατεύουμε την υγεία μας να προστατέψουμε και την υγεία των δένδρων μας.”

Πηγή: enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button