ΚόσμοςΝέαΕιδήσεις

Ιστορίες Ζωής: Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι από το 1926

Ενώ έκανε scuba diving στο Μίσιγκαν, η Τζένιφερ Ντόκερ βρήκε ένα θησαυρό- ένα μικρό, πράσινο γυάλινο μπουκάλι με ένα κομμάτι χαρτί μέσα στο βυθό ενός ποταμού.

«Σκέφτηκα, “Μήνυμα σε μπουκάλι; Ωραίο!”», είπε στην Washington Post. Αμέσως κάλεσε έναν υπάλληλό της, που εργάζεται επίσης σε τοπικό μουσείο τοπικής ιστορίας.

Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι από το 1926- Η ιστορία του αποστολέα και το σημείωμα

«Ο Ρομπ έβγαλε τον χαλασμένο φελλό με σουγιά από το μπουκάλι, άδειασε το νερό και έβγαλε προσεκτικά το σημείωμα. Ήταν βρεγμένο οπότε εξεπλάγημεν που διαβαζόταν ακόμη», λέει η 45χρονη.

Το σημείωμα έγραφε: «Μπορεί ο άνθρωπος που θα βρει αυτό το μπουκάλι να επιστρέψει το χαρτί στον Τζορτζ Μόροου, στην πόλη Cheboygan του Μίσιγκαν, και να πει πού το βρέθηκε;». Η ημερομηνία έγραφε «Νοέμβριος 1926».

Η Τζένιφερ Ντόκερ, ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας που διοργανώνει κρουαζιέρες τουριστών και επισκέψεις σε ναυάγια, αποφάσισε να δημοσιεύσει τα περί μπουκαλιού στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook με την ελπίδα να βρει κάποιον, που θα γνωρίζει τον Τζορτζ.

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση έγινε viral μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και άλλα τόσα σχόλια. Τελικά, μια άγνωστη γυναίκα βρήκε τρόπο να έρθει σε επαφή με την κόρη του Τζορτζ, Μισέλ Πριμό, την οποία εντόπισε μέσω της νεκρολογίας του.

Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι από το 1926- Η ιστορία του αποστολέα και το σημείωμα
ο George Morrow σε ηλικία 18 ετών, όταν έστειλε το μπουκάλι με το μήνυμα.

Όπως αποδείχθηκε, ο Τζορτζ είχε στείλει το μήνυμα την ημέρα των γενεθλίων του, όταν έγινε 18 ετών. «Ήταν πολύ συναισθηματικός. Μπορώ να φανταστώ να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν ήμασταν παιδιά και πηγαίναμε για κάμπινγκ, θυμάμαι να έχει βάλει ξανά σημείωμα και μετά να το πετάει στη λίμνη», είπε.

Σύμφωνα με την κόρη του, ο Τζον πέθανε το 1995 λόγω των προβλημάτων που προκαλεί, όπως γεροντική άνοια.

Πηγή: Lifo.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button