Αυτοδιοικητικές εκλογέςΧαλάνδρι

Χάρης Ρώμας: Στηρίζει την Κρίστυ Αγαπητού στον β’ γύρο

Μετά την αποχώρηση της Αθηνάς Παππά  από τον συνδυασμό του Χάρη Ρώμα εξαιτίας της και την στήριξή της στον Σίμο Ρούσσο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φώς» Χάρης Ρώμας έκανε το «ταμείο» του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, όπου η παράταξή του αναδείχθηκε τρίτη με ποσοστό 14.91%. Ο ίδιος, ενόψει δεύτερης Κυριακής, εξέφρασε, μάλιστα, τη στήριξή του στην υποψήφια δήμαρχο Κρίστη Αγαπητού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστώ θερμά τους χιλιάδες Χαλανδραίους δημότες που τίμησαν το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» με την ψήφο τους. Ευχαριστώ και όλους τους συνοδοιπόρους που έδωσαν τη μάχη μαζί μου, υποψηφίους συμβούλους και συνεργάτες. Συγχαίρω όσους υποψηφίους εξελέγησαν αλλά εξίσου συγχαίρω και όσους αγωνίστηκαν.

Το ιδανικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα είναι, βέβαια, η νίκη. Αλλά και ο ίδιος ο αγώνας είναι επίτευγμα όταν αγωνίζεσαι με ψυχή, αξιοπρέπεια και ήθος. Έτσι αγωνίστηκε το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» , που έλαβε για πρώτη φορά μέρος σε δημοτικές εκλογές και κατέκτησε το ποσοστό 15%. Πολύ σημαντικό , μάλιστα , αν συνυπολογίσει κανείς ότι συμπιέστηκε από συμπαγείς ομάδες πολλών χρόνων, που συσπειρώθηκαν λυσσαλέα μπροστά στο καινούργιο που είδαν να έρχεται.

Συμπιεστήκαμε μεταξύ κομματικού μηχανισμού συγκεκριμένης πλευράς από την μία και μανιασμένης συσπείρωσης για να μην χαθεί το αριστερό μετερίζι του Βόρειου τομέα Αττικής από την άλλη. Αποδειχθήκαμε πολύ δυνατοί για να συνθλιβούμε. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά!

Η προσεχής Κυριακή είναι Κυριακή δεύτερου εκλογικού γύρου για το Χαλάνδρι. Επειδή η λογική μου ήταν πάντα να προτάσσω αυτά που μας ενώνουν, σε αυτόν τον δεύτερο γύρο το «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ» θα στηρίξει τον συνδυασμό «ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ». Είναι γνωστό ότι και οι δύο συνδυασμοί ασπάζονται τις φιλελεύθερες ιδέες και επιπλέον θεωρούν ατελέσφορη την λειτουργία της νυν διοίκησης του δήμου.

Το Χαλάνδρι έχει ακόμη την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα και θα ήταν μικρόψυχο και μικροπολιτικό να μπούμε εμπόδιο σ’ αυτή την ευκαιρία. Δίνουμε το χέρι μας στο χέρι συνεργασίας που μας προτάθηκε και παρακινούμε όσους δημότες πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά παρέμειναν αδρανείς την προηγούμενη Κυριακή, αυτή τη φορά να πάνε να ψηφίσουν γιατί η «απέναντι μεριά» δεν είναι αδρανής όταν πρόκειται να ψηφίσει. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε για να γίνει η ζωή σας καλύτερη. Εμείς, έτσι και αλλιώς, θα διεκδικούμε πάντα περισσότερο φως για το Χαλάνδρι μας!»

 

Show More

Related Articles

Back to top button