ΜουσικήΕιδήσεις

Η “Ταράτσα του Φοίβου” πάει στο Άλσος – Δείτε το “προφητικό” trailer

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η καλοκαιρινή του παρέα επιστρέφει σε... Covid-19 Edition στις 23 Ιουλίου με 1η καλεσμένη την Νατάσα Μποφίλιου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς αυτό το καλοκαίρι μεταφέρει την αγαπημένη μας “Ταράτσα του Φοίβου”, το δικό του αναψυκτήριο που αγαπήθηκε από το κοινό τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια, στον θερινό χώρο του Άλσους.

Μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους φίλους του, που από τις 23 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξανά τις καλοκαιρινές βραδιές που αγάπησαν με τον Φοίβο και την παρέα του. Το μουσικό εγχείρημα θα παρουσιαστεί φέτος για 1η φορά στο Άλσος του Πεδίον του Άρεως με τα δεδομένα μέτρα ασφαλείας. Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά θα βρίσκεται για άλλο ένα καλοκαίρι ο Θανάσης Αλευράς, η Νεφέλη Φασουλή, ο μάγος Alex de Paris και ο Stand Up Comedian Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ενώ πρώτη καλεσμένη θα είναι η Νατάσα Μποφίλιου. 

Ο τραγουδοποιός μιλώντας στην εκπομπή του Οδυσσέα Ιωάννου στον Αθήνα 9,84 ανέφερε: «Λίγο μετά το lockdown, εκεί που ήμασταν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα, ήρθαν οι συνεργάτες σπίτι και είπαμε πως αν δεν κάνουμε έστω και λίγη Ταράτσα φέτος, δεν θα την κάνουμε ποτέ. Θα γίνει στο Άλσος, που έχει χωρητικότητα 2.000 ατόμων, αλλά οι παραστάσεις θα δίνονται για 700 ανθρώπους, με τα τραπεζάκια στις επιβεβλημένες αποστάσεις. Ήδη βρεθήκαμε με τον Θανάση Αλευρά και μας ήρθαν άπειρες ιδέες για νούμερα, σχόλια και τελικά για θεραπεία. Κάναμε ανακοινώσεις τύπου Τσιόδρα – Χαρδαλιά, ή λέγαμε πως θα ζούσαν τον εγκλεισμό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και η Βίκυ Φλέσσα, ή ακόμα πως θα είναι η τελετή έναρξης του 2021. Το τρέιλερ θα βγει μέσα στην εβδομάδα. Η Νατάσσα Μποφίλου είναι η πρώτη προσκεκλημένη, οι Χατζηφραγκέττα έχουν πει το ναι και έπονται άλλοι».

Το άκρως χιουμοριστικό trailer της μουσικής παράστασης με τους συντελεστές να κάθονται στην ταράτσα τον Σεπτέμβριο του 2019 και να εύχονται τα καλύτερα για την επόμενη χρονιά ανέβασε εχθές ο Φοίβος Δεληβοριάς στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω:

https://www.instagram.com/tv/CBP5oFog09y/?igshid=jvps0a5e3v1q

Show More

Related Articles

Back to top button