ΒριλήσσιαΠολιτισμόςΔήμοιΜουσικήΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Η Μικτή Χορωδία Βριλησσίων στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Πρέβεζας απόψε!

Παρακολουθήστε τους ζωντάνα σε live streaming

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων, συμμετέχει στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, απόψε, Σάββατο 17 και αύριο, Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορωδίες από την Ελλάδα, τη Βολιβία, την Κολομβία, την Ινδία, το Μεξικό, το Περού, τη Σερβία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, την Αυστρία, την Βραζιλία, την Βουλγαρία, την Αίγυπτο, την Εσθονία, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Πολωνία, την Ελβετία και τη Συρία.

Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικός. Κάθε χορωδία συμμετέχει με ένα μουσικό κομμάτι και μια εισαγωγή από τον υπεύθυνο του τμήματος. Την χορωδία μας προλογίζει ο υπεύθυνος του τμήματος, μαέστρος Γιώργος Σιτώτης.

Το βίντεο της Μικτής χορωδίας του Δήμου Βριλησσίων δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, την άνοιξη του 2020 και συμμετείχαν μέλη της χορωδίας. Το τραγούδι που απέδωσε η χορωδία ήταν το «Μια πόλη μαγική» του Μάνου Χατζιδάκι, συμβολίζοντας τα συναισθήματα των χορωδών για την πόλη των Βριλησσίων.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00 σε live streaming από το κανάλι του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας στο YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UC5HMADVN_sB6DkjPp3MzFkw

Show More

Related Articles

Back to top button