ΠολιτισμόςΒιβλίοΚόσμοςΝέαΕιδήσεις

Η Μέγκαν Μαρκλ εκδίδει το 1ο της βιβλίο εμπνευσμένη από τη σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με τον γιο τους

Μετά από ταλαντούχα ηθοποιό θα την δούμε και ως συγγραφέα παιδικών βιβλίων. Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Το βιβλίο της με τίτλο «The Bench» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου και αποτελεί το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της δούκισσας του Σάσεξ. Το θέμα του βιβλίου θα περιστρέφεται γύρω από το «ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας».

Στη σχετική ανακοίνωση η πρώην ηθοποιός αναφέρει πως εμπνεύστηκε το θέμα του βιβλίου από ένα ποίημα που είχε γράψει η ίδια για τον πρίγκιπα Χάρι στη γιορτή του πατέρα ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, Άρτσι.

Το βιβλίο της δούκισσας «εξερευνεί τις σχέσεις πατέρα – γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας» και μεταξύ των εικόνων που περιέχει ξεχωρίζει εκείνη ενός κοκκινομάλλη  που κρατά αγκαλιά τον μικρό γιο του ενώ η γυναίκα του παρακολουθεί συγκινημένη από το παράθυρο. Η εικονογράφηση του βιβλίου έγινε από τον διάσημο Καλιφορνέζο καλλιτέχνη Κρίστιαν Ρόμπινσον. Στο βιβλίο η συγγραφέας υπογράφει με τον τίτλο της, «Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ», τον οποίο της παραχώρησε η βασίλισσα μετά τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018.

Φωτό από Daily Mail

Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ

«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Αρτσι», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ σε ανακοίνωσή της. «Αυτό το ποίημα έγινε ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον, ο καλλιτέχνης που επιμελήθηκε την εικονογράφηση) το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μέγκαν Μαρκλ.

«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαζόμασταν στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς. Ελπίζω ότι το The Bench θα αντηχήσει σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα της σύνθεσης, όσο ήταν και σε μένα», πρόσθεσε.

Φωτό από Daily Mail

Πηγή: in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button