ΒριλήσσιαΠολιτικήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

“Η απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Ντινόπουλου φυσικά δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία”

Για την είδηση της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Αργύρη Ντινόπουλου, η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Αρχιμανδρίτη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στα Βριλήσσια, δεν εστιάζει σε πρόσωπα, δεν κιτρινίζει, δεν ασκεί μικροπολιτική. Προσπαθεί να ανεβάζει το επίπεδο της πολιτικής συνείδησης και να διαμορφώνει ενιαίο κριτήριο ψήφου και αντίληψης.

Η απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Ντινόπουλου φυσικά δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Ίσως αποτελεί έκπληξη για τους υποψηφίους του κ. Ντινόπουλου που ενώ χθες υπερθεμάτιζαν υπέρ του επικεφαλής τους, σήμερα καλούνται να στηρίξουν ως ‘’σωτήρα’’ τον εκλεκτό της ΝΔ στα Βριλήσσια και ταυτόχρονα όμως την υλοποίηση μιας αντιλαϊκής πολιτικής, σε τοπικό πια επίπεδο.

Μαζί του μπορούν να συμπαραταχθούν και άλλοι όψιμοι διεκδικητές του Δήμου, νυν και πρώην στελέχη αυτού, αφού έτσι και αλλιώς, ελάχιστα τους χωρίζουν…

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμους και Περιφέρειες, έτσι και στα Βριλήσσια, μια υπόσχεση μπορούμε να δώσουμε: ότι τη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός των Βριλησσίων θα την εναποθέσουμε στην υπεράσπιση των συμφερόντων του, των ονείρων και των προσδοκιών του, για μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του. Όλα τα άλλα είναι περιττά».

Show More

Related Articles

Back to top button