Αγία ΠαρασκευήΠολιτικήΝέα

Η Αγία Παρασκευή στηρίζει Γιάννη Σταθόπουλο

Ξεκίνησε η πορεία της «Νίκης» προς τις Δημοτικές Εκλογές – Συνέδριο τον Οκτώβριο.

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην συνάντηση φίλων και μελών της παράταξης «Νίκη των Πολιτών», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε κατάστημα της πόλης, και η οποία σηματοδότηση την έναρξη των δράσεων ενόψει των Δημοτικών Εκλογών που θα γίνουν σε ένα χρόνο.

Οι φίλοι  και τα μέλη της παράταξης δήλωσαν την στήριξη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο,  ο οποίος επέκρινε σφόδρα την πολιτική του Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, χαρακτηρίζοντας τη ως «αποτυχημένη», ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο της δικής του δημαρχιακής θητείας η οποία προετοίμασε τα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στην πόλη. «Το δημαρχείο, η πεζοδρόμηση στην κεντρική πλατεία, η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, πολλά έργα στα προαύλια των σχολείων και όχι μόνο, ασφαλτοστρώσεις, απόκτηση ΙΟΛΑ, νέο Σχολείο-Επαγγελματικό Λύκειο, αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων, σε όλες τις γειτονιές, ανακατασκευές πεζοδρομίων, νέο νηπιαγωγείο, νέα παιδική χαρά, ανάπλαση των αθλητικών χώρων στο Πάρκο “Στ. Κώτσης”, διανοίξεις-πεζοδρομήσεις στα Πευκάκια, τεράστιο πολιτιστικό έργο, η συνεργασία μας με όλους τους φορείς κ.ά. είναι τα κυριότερα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθόπουλος.

Επιπλέον, προανήγγειλε την διενέργεια μεγάλης συνέλευσης-συνεδρίου τον Οκτώβριο και υπογράμμισε τον υπερκομματικό χαρακτήρα της παράταξης.

Show More

Related Articles

Back to top button