ΠολιτισμόςΔήμοιΜαρούσιΨυχαγωγίαΔημοτικάΕιδήσεις

Ζωντανά στο διαδίκτυο η φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού & της Πινακοθήκης του Δ. Αμαρουσίου

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19.00 με τη συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Μέσω διαδικτύου θα παρακολουθήσουν οι Μαρουσιώτες τη φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου και της Πινακοθήκης

Θ. Αμπατζόγλου: «Μένουμε τα Χριστούγεννα ασφαλείς και πολιτιστικά δραστήριοι»

Με το αισιόδοξο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Μένουμε τα Χριστούγεννα ασφαλείς και πολιτιστικά δραστήριοι», συνεχίζονται τα πολιτιστικά προγράμματα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) μέσω διαδικτύου, προσφέροντας εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση σε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές.

Στο ίδιο πλαίσιο ο Δήμαρχος προσκαλεί όλους τους Μαρουσιώτες να παρακολουθήσουν ζωντανά στο maroussi.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, τη φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου και της Πινακοθήκης που θα λάβει χώρα, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19.00, συνοδεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Με αυτές τις δράσεις επισημαίνει ο κ. Θ. Αμπατζόγλου«προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας τη ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, από τη στιγμή που οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τις μαζικές συγκεντρώσεις πολιτών και τις ανάλογες εκδηλώσεις».

Πληροφορίες για τα διαδικτυακά πολιτιστικά προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου στο τηλ.: 2108056314 και στο email : keda@maroussi.gr

Show More

Related Articles

Back to top button