ΕλλάδαΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Ε. Στυλιανίδης: “Τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση των δημόσιων σχολείων δείχνουν τη δύναμη των ιδιωτικών”

Τα σοβαρά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση των μαθητών των δημόσιων σχολείων σε αντίθεση με τα ιδιωτικά δείχνουν τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Παιδείας, Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Μιλώντας σήμερα στο Open tv ο κ. Στυλιανίδης όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι «έχουν δημιουργηθεί με την τηλεκπαίδευση μαθητές δυο ταχυτήτων, στα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν μάθημα και στα δημόσια να μένουν στο… connecting της Cisco», όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, είπε ότι… «αυτό δείχνει τη δύναμη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

«Το ακούσαμε κι αυτό», λέει ο Νίκος Φίλης, ο οποίος βρισκόταν στο ίδιο πάνελ και απάντησε ότι «αυτό που πραγματικά δείχνει είναι την παράλυση της κυβέρνησης και την έλλειψη προετοιμασίας σε όλα, για κάτι που οι πάντες βλέπαμε ότι έρχεται».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, «Φτάνει πια! Θα ‘πρεπε να κρύβονται, όχι τόσο ξεδιάντροπα να διαφημίζουν την ιδιωτική εκπαίδευση αφού πρώτα έχουν κάνει μέσα σε 15 μήνες ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να διαλύσουν το δημόσιο σχολείο. Να φύγουν!».

Show More

Related Articles

Back to top button