Αυτοδιοικητικές εκλογέςΑγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή: Προηγείται ο Γιάννης Μυλωνάκης με 25,31%

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αγία Παρασκευή «περνούν» ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης με 25,31% και ο Γιάννης Σταθόπουλος με ποσοστό 22,97%.

 Στην 3η θέση και εκτός διεκδίκησης επανεκλογής βρέθηκε ο νυν δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς με 18,75%.

Ακολουθούν ,ο Γιώργος Οικονόμου (Νέα Αρχή) με 12,01%, η Λαϊκή Συσπείρωση, με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηλία Τσιμπουκάκη, κατέγραψε 7,18%, η παράταξη «Φυσάει κόντρα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αντωνίου, στο 4,95%. Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης («Μια γενιά μπροστά»)  στο 4,58% και ο Κώστας Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγία Παρασκευή) με 4,26%.

Σε μήνυμά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε» ευχαρίστησε τους δημότες για την προτίμησή τους και δήλωσε: «Σήμερα η πόλη κέρδισε μία μεγάλη μάχη για ένα καλύτερο αύριο. Έγινε το πρώτο βήμα για να γυρίσει ο Δήμος σελίδα. Οι πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης». «Έχουμε την πίστη ότι στις 15 Οκτωβρίου ότι θα είμαστε νικητές», πρόσθεσε ο ίδιος, ενόψει της «αναμέτρησης» με τον Γιάννη Σταθόπουλο.

Από την πλευρά του Γιάννης Σταθόπουλος με την παράταξη ” Νίκη Πολιτών” είπε ενόψει της νέας αναμέτρησης μεταξύ άλλων τα εξής:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες τους συνδημότες μας που ίσως δεν συναντηθήκαμε στην κάλπη, αλλά συναντηθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα στις γειτονιές της πόλης.

Απέναντι στις φωνές της μικροπολιτικής, αντιπαραβάλουμε τις αξίες της συλλογικότητας και της ανιδιοτέλειας. Τη δεύτερη Κυριακή βάζουμε τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας» κατέληξε ο ίδιος, ενόψει της «αναμέτρησης» με τον Γιάννη Μυλωνάκη.

 

Show More

Related Articles

Back to top button