ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Επεκτείνεται το εκπτωτικό πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Βριλησσίων σε όλα τα σχολεία του Δήμου

Σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βριλησσίων με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το πολύ επιτυχημένο εκπτωτικό πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο μήνες ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων, το οποίο αγκάλιασαν τόσο οι γονείς όσο και τα καταστήματα του Δήμου.

Ειδικότερα, με το πρόγραμμα αυτό τα ενεργά μέλη του Συλλόγου Γονέων αποκτούν την εκπτωτική κάρτα του Εμπορικού Συλλόγου για να τη χρησιμοποιήσουν στα συνεργαζόμενα καταστήματα των Βριλησσίων.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο τρόπος επέκτασης αυτής της επιτυχημένης δράσης σε όλους τους Συλλόγους Γονέων των Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Βριλησσίων, ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη των οικογενειών της πόλης, αλλά και ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των δεσμών στην τοπική κοινωνία.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Αμανατίδης δήλωσε ότι θα συνεισφέρει ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, για τη συνδρομή τους ώστε να ενταχθούν όλα τα σχολεία του Δήμου στο εκπτωτικό πρόγραμμα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων Δημήτρης Γκιουρτζίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Αμανατίδης, καθώς και η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ιωάννα Παρρά.

Show More

Related Articles

Back to top button