Αγία ΠαρασκευήΠολιτική

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος Φώτης Γιαννόπουλος μαζί με τον Γιάννη Σταθόπουλο

Την προσθήκη του Φώτη Γιαννόπουλου στην «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευής» γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης, Γιάννης Σταθόπουλος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για έναν γνωστό επικοινωνιολόγο και με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Παρισιού Επικοινωνίας και Αισθητικής σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Γιάννη Σταθόπουλου αναφέρει τα εξής:

“Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευης»

Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρα τον εκλεκτό συμπολίτη,με σπουδες στο Πανεπιστήμιο Παρισιού Επικοινωνιας και Αισθητικης σε μεταπτυχιακό επίπεδο, Φώτη Γιαννοπουλο στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ.Παρασκευης» ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.

Ο Φωτης εργάζεται ως συμβουλος Επικοινωνίας και είναι κάτοικος της πολης μας στον Άγιο Ιωάννη από το 1997 όποτε και παντρεύτηκε την πανεπιστημιακό Κλεοπάτρα,κορη του αείμνηστου Αγιοπαρασκευιωτη και γνωστού σαντουριστα Τάσου Διακογιωργη.Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά,γυιο φοιτητή και κορη μουσικό.

Ο Φωτης μεταξύ πολλών δράσεων του στο πολιτικό γιγνεσθαι της πολης μας,διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλιου των Παιδικών σταθμών ΔΕΒΣΑΠ όπως και ενεργό μέλος της κοινότητας του ανδρικού μπασκετ-ΚΑΠ.

Η επάνοδος του Φώτη Γιαννοπουλου στα Δημοτικα δρώμενα της Αγίας Παρασκευης θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και είναι μήνυμα ελπίδας και προοπτικής”.

Show More

Related Articles

Back to top button