ΧαλάνδριΚοινωνίαΔήμοιΕιδήσεις

Επίθεση αστυνομίας στη λαϊκή του Κάτω Χαλανδρίου

Σ. Ρούσσος: "Παρόμοιες συμπεριφορές είχαν και θα έχουν την ίδια κατάληξη. Στο σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας".

Επίθεση πραγματοποίησαν οι δυνάμεις ΜΑΤ και ΔΡΑΣΗ της αστυνομίας στη λαϊκή του Κάτω Χαλανδρίου και αναίτια προσήγαγαν μίας γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε για την αναίτια εισβολή.
Πανό σήκωσε μία ομάδα ατόμων ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίναι και έτσι οι αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν με τις μηχανές στη λαϊκή με κίνδυνο να παρασύρουν κόσμο, ο οποίος άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα.
Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους αλληλέγγους και έτσι προσήγαγαν μία γυναίκα η οποία δεν είχε καμία σχέση με τους αλληλέγγυους και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την παρουσία των αστυνομικών.
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταδίκασε την πρωτοφανή επίθεση με ανακοίνωσή του σε κοινωνικό δίκτυο:
“Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές,περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.
Αν νομίζουν οι εμπνευστές της οτι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας,την ανεργία,την φτώχεια,τα κλειστά μαγαζιά,να τρομοκρατήσουν η νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.
Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.
Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…”
Show More

Related Articles

Back to top button