ΑθήναΔήμοιΝέαΕιδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει Γιώργο Ιωακειμίδη για περιφερειάρχη Αττικής

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Νίκαιας Γιώργου Ιωακειμίδη για περιφερειάρχη Αττικής επιβεβαίωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (13.07).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, με την υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη να συγκεντρώνει ευρεία υποδοχή στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη (18.07), μετά την Κεντρική Επιτροπή που συγκαλείται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Στην επικείμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Τρίτη, πάντως, θα υπάρχουν δύο επιλογές για κάθε περιφέρεια και δήμο. Σχετικά με την Αθήνα, το θέμα του μπασκετμπολίστα Παππά παραμένει ακόμη ανοιχτό. Για την Ήπειρο, «παίζει» το όνομα του Γιάννη Στέφου, για την Κεντρική Μακεδονία ακούγονται οι Άγγελος Τόλκας και Γιάννης Αμανατίδης, ενώ για την Κρήτη η στήριξη στην υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναούτακη προκαλεί «πονοκέφαλο» στην Κουμουνδούρου, αν και συζητείται.

Πλέον, οι προβολείς στρέφονται στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει για την κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, ενώ αύριο, Παρασκευή την υποψηφιότητά του θα γνωστοποιήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το Impact Hub στου Ψυρρή.

 

Show More

Related Articles

Back to top button