ΑθήναΝέαΕιδήσεις

Πάρκο Δρακόπουλου: Συνθήματα και γουχαϊσματα κατά Μπακογιάννη

«Θερμή» υποδοχή με συνθήματα κατά της τσιμεντοποίησης του πάρκου Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια, που προωθεί η δημοτική αρχή, επιφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής στον Κώστα Μπακογιάννη.

«Από το Δρακόπουλο μέχρι τον λόφο Στρέφη, με τίποτα δεν γίνεται του δήμαρχου το κέφι» και «το πάρκο Δρακοπούλου ελεύθερο θα μείνει, τσιφλίκι κανενός δεν πρόκειται να γίνει» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Αυγής», ο δήμαρχος Αθηναίων προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα… «αντισυγκέντρωσης» με κόσμο που είχε πάει να τον υποστηρίξει – κυρίως άτομα της ασφάλειάς του και άσχετοι με την περιοχή – ζητώντας να αρχίσει τα χειροκροτήματα.

Τελικά, όμως, η παραμονή του Κώστα Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακοπούλου ήταν σύντομη αφού μετά το γιουχάρισμα και το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να μπούνε μέσα γιατί ο κόσμος είχε αποκλείσει τον χώρο με συγκέντρωση του, ο ίδιος αποχώρησε.

Οι κάτοικοι είχαν από νωρίς μαζική συγκέντρωση με πλακάτ, πανό και συνθήματα όπως: «Σε κάθε τους ανάπλαση δεν μένει ούτε δέντρο μόνο τους τουρίστες θέλουνε στο κέντρο – Το πράσινο ανήκει σε όλη την κοινωνία και όχι στους εργολάβους και την αστυνομία».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η δημοτική αρχή κίνησε διαδικασίες για μήνυση σε βάρος κατοίκων που αντιστέκονται στην τσιμεντοποίηση του πάρκου Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια.

Πηγή: avgi.gr

Show More

Related Articles

Back to top button