ΠολιτικήΝέαΕιδήσεις

Εκλογές – Περιφέρεια Αττικής: Τα πρώτα καλά νέα για τον Γιώργο Ιωακειμίδη (pic)

Μπορεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης να ανακοίνωσε επίσημα μόλις πριν λίγες εβδομάδες την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία έρχονται και τα πρώτα θετικά δείγματα.

Συγκεκριμένα, δημοσκόπηση της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr έδειξε τον δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη να βρίσκεται ισόπαλος με 28% μαζί με τον τωρινό περιφερειάρχη Γ.Πατούλη.

Βασικό μειονέκτημα του Πατούλη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της δημοσκόπησης, το υψηλό ποσοστό αρνητικών αξιολογήσεων (55%) και του Ιωακειμίδη η χαμηλή αναγνωρισιμότητα στους βορειοανατολικούς Δήμους της Αττικής.

Από τους υπόλοιπους υποψήφιους το υψηλότερο ποσοστό θετικών αξιολογήσεων καταγράφει ο κ. Σγουρός (18%), ενώ ο κ. Πρωτούλης βρίσκεται στο 9%.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ιωακειμίδης έδειξε μια πρώτη ικανοποίηση, αναφέροντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Τα πρώτα καλά νέα …

Μόλις πριν 14 μέρες ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Αττικής.

Ήξερα ότι ο αγώνας δε θα είναι καθόλου εύκολος. Το μεγάλο μου μειονέκτημα είναι η έλλειψη αναγνωρισιμότητας στους βορειοανατολικούς Δήμους της Αττικής.

Να όμως που η πρώτη δημοσκόπηση του έγκριτου αυτοδιοικητικού site, https://www.aftodioikisi.gr/ που αφορά κυρίως την Α’ Αθηνών για την Περιφέρεια φέρνει τα πρώτα καλά νέα.

Η χαμηλή αποδοχή/δημοφιλία του νυν Περιφερειάρχη σε συνδυασμό με τις σχετικά λίγες αρνητικές γνώμες για μένα, είναι μηνύματα που μου επιτρέπουν να αισιοδοξώ και με την ανάλογη προσπάθεια στο χρόνο που απομένει μέχρι τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, να φτάσουμε στο καλό εκλογικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για να αλλάξουμε την Αττική και να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη”.

Show More

Related Articles

Back to top button