ΜουσικήΝέαΕιδήσεις

Εθνικό Θέατρο – Συναυλία αλληλεγγύης με Δεληβοριά, Βλάχο, Σάττι και άλλους καλλιτέχνες

Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνεται σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στο κατειλημμένο Εθνικό Θέατρο (κτίριο Τσίλλερ), σε συμπαράσταση στον αγώνα των καλλιτεχνών ενάντια στο Προεδρικό Διάταγμα 85/2022, που υποβαθμίζει τις καλλιτεχνικές σχολές, εξισώνοντας τα συγκεκριμένα πτυχία με απολυτήρια Λυκείου, ενώ υπομονεύοντας παράλληλα τα εργασιακά τους δικαιώματα, σύμφωνα με όσα δηλώνει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος.

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) όλο το Εθνικό τελεί υπό κατάληψη (κτίριο Τσίλερ & Ρεξ).

Ο αριθμός των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν αυξάνεται συνεχώς. Η συναυλία έχει τίτλο «Δεν φεύγουμε. Τώρα θα μας ακούσετε». Θα τραγουδήσουν μεταξύ άλλων οι Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Πάνος Βλάχος, Μαρίνα Σάττι, Magic De Spell, Μάρθα Φριντζήλα, Twinsanity, ΤΑΦ Λάθος και άλλοι.

Το ΣΕΗ προσκαλεί καλλιτέχνες και πολίτες στην Αγίου Κωνσταντίνου και το κτήριο Τσίλλερ στις 19.00.

«Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ», τονίζεται στην σχετική ανάρτηση.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του ΣΕΗ

«Παρασκευή, 10/2/2023
ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ από την κατάληψη του κτηρίου Τσίλλερ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεντρωνόμαστε από τις 19:00 και συμμετέχουμε στην “μικρή” συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνει το Σωματείο μας. Όσο η Κυβέρνηση συνεχίζει να μας προκαλεί με ψέματα, non paper και διαρροές, εμείς βρίσκουμε κι άλλους τρόπους ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Παρασκευή, 10/02/2023 και ώρα 19:00

Όλες, όλοι, όλα εκεί!»

Show More

Related Articles

Back to top button