ΑθήναΝέαΕιδήσεις

Διευθυντής Περιφέρειας Αττικής σε υπάλληλο: «Είναι δικό σου πρόβλημα πως θα πας»

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αττικής (ΣΥΠΑ), με ανακοίνωση του, καταγγέλλει ότι διευθυντής υπηρεσίας απευθυνόμενος σε υπάλληλο, με αφορμή την εκτέλεση εξωτερικής υπηρεσίας, του είπε: «Είναι δικό σου πρόβλημα πως θα πας».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του, ο ΣΥΠΑ σημειώνει:

«Αέρα στα πανιά τους» φαίνεται πως έδωσε ο Περιφερειάρχης σε κάποιους που έχρησε αναπληρωτές Δ/ντές και αποποιούνται κάθε ευθύνης για εξασφάλιση όλων των απαραίτητων για να εκτελούν οι συνάδελφοι εξωτερική υπηρεσία!!! «Αέρα στα πανιά τους» φαίνεται πως έδωσε και η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών ότι δεν μπορούν να δοθούν αποζημιώσεις για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων γιατί δεν αντέχει η οικονομία…..

Αυτά προκύπτουν από τη στάση, τα λεγόμενα και την γραπτή απάντηση («άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε») που έδωσε η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου & Περ. Υγιεινής του Νότιου Τομέα Αθήνας σε Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, που ζήτησε υπηρεσιακό όχημα για να εκτελέσει εξωτερική υπηρεσία και να διεκπεραιώσει υποθέσεις, που της έχουν χρεωθεί.

«Είναι δικό σου πρόβλημα πως θα πας στο Κοιμητήριο …», «γιατί ζητάς κάθε μέρα υπηρεσιακό;» «να πας όπως πάνε όλοι οι συνάδελφοι…» «τι θες να κάνω έρανο;» και άλλα παρόμοια είπε στη συνάδελφο, και μάλιστα είχε το θράσος να της απευθύνεται και με ειρωνικό ύφος.

Από που προκύπτει ότι ο υπάλληλος πρέπει να βάζει το ΙΧ αυτοκίνητό του για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του;

Από που προκύπτει ότι ο υπάλληλος πρέπει να προπληρώνει από την τσέπη του για τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του;

Δεν το ξέρει η «κυρία Προϊσταμένη» ότι δεν προκύπτει από πουθενά; Δεν ξέρει ότι η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να εξασφαλίζει την μετακίνηση του υπαλλήλου;

Ή μήπως και ο Περιφερειάρχης κάνει πως δεν το ξέρει και ανέχεται τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!!

Απαιτούμε επιτέλους να λυθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις μετακινήσεις όλων των υπαλλήλων που εκτελούν εξωτερική υπηρεσία».

Show More

Related Articles

Back to top button