Αγία Παρασκευή

Υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου ο Νίκος Πράσσος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Χαλανδρίου ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Πράσσος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Μένω στο Χαλάνδρι». H υποψηφιότητά του κ. Πράσσου ο οποίος είχε καταγράψει πολύ καλό ποσοστό και το 2019, αλλάζει τα δεδομένα στο αυτοδιοικητικό τοπίο του Χαλανδρίου. Ο ίδιος έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ ενώ ήδη ο συνδυασμός του έχει καταφέρει να διευρυνθεί μέσω συνεργασιών με γνωστά αυτοδιοικητικά στελέχη από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Η ανακοίνωση του Νίκου Πράσσου

«Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το δήμο Χαλανδρίου. Το “Μένω στο Χαλάνδρι” δεν είναι απλώς μια δημοτική παράταξη. Ειμαι περήφανος γιατί αποτελεί τη συνάντηση διαφορετικών παρατάξεων και ανθρώπων που έχουμε ένα κοινό όραμα για την Πόλη μας. Σκοπός μας εξαρχής- και νομίζω πως το καταφέραμε-ηταν να ενώσουμε δυνάμεις, χωρίς πολιτικά πιστοποιητικά, αλλά με γνώμονα το πώς βλέπουμε το Χαλανδρι, την πόλη που γεννηθηκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε, εργαζόμαστε και θέλουμε να την παραδώσουμε καλύτερη στα παιδιά μας.

Είμαστε προοδευτικοί, ενεργοί πολίτες,που διεκδικούμε ένα Χαλάνδρι συμπεριληπτικό, ανθρώπινο, φιλικό σε όλους τους κατοίκους, που γνωρίζουμε τη σημασία που έχει το περιβάλλον για τη ζωή μας,

Η σημερινή ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου αποτελεί το επιστέγασμα διεργασιών που κυοφορούνται εδώ και καιρό. Σε αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το όμορφο ταξίδι σας θέλουμε συνεπιβάτες. Σας καλούμε να πλαισιώσετε την παράταξη μας. Τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιηθούν τα στελέχη του συνδυασμού και οι βασικές μας προγραμματικές προτεραιότητες.

 

Show More

Related Articles

Back to top button