Γερακας-ΠαλλήνηΠολιτική

Θ. Ζούτσος: “Τα fake news είναι η μόνη επιλογή τους”

Σφοδρή επίθεση κατά της Φ. Δασκαλάκη, αντιπροέδρου του ΔΣ Παλλήνης και υποψήφιας με τον συνδυασμό Αηδόνη, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος με αφορμή τα σχόλια της για το κόστος της συναυλίας των νέων καλλιτεχνών, Ασπας και Αναστασίας που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης το Σεπτέμβριο.
Ο κ. Ζουτσος τονίζει μεταξύ άλλων ότι η συναυλία στον Δήμο Παλλήνης κοστίζει λιγότερο από την αντίστοιχη του Δήμου Περιστερίου με την οποία η Δασκαλάκη κάνει σύγκριση, αναφέροντας όμως μόνο το ποσό των αμοιβών και όχι το συνολικό κόστος της εκδήλωσης.

Κατηγορεί ακόμα την κα Δασκαλάκη και τον συνδυασμό στον οποίον πλέον ανήκει ότι η “μοναδική τους επιλογή είναι τα fake news και η παραπληροφόρηση”
Ακολουθεί η δήλωση του κ Ζούτσου:

“Άλλη μια φορά παραπληροφόρηση των συμπολιτών μας με fake news και εντυπωσιασμούς.

Η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δασκαλάκη σε ανάρτηση της ανέφερε ότι ο Δήμος Παλλήνης ξοδεύει τριπλάσιο ποσό στην Συναυλία για Νέους με την Άσπα και την Αναστασία, σε σχέση με το αντίστοιχο γεγονός στο Δήμο Περιστερίου.

Η κα Δασκαλάκη παρότι είχε στη διάθεση της την αναλυτική εισήγηση στην οποία περιγράφονταν διεξοδικά όλα τα επιμέρους κόστη σχετικά με το ΣΥΝΟΛΟ της διοργάνωσης (αμοιβή τραγουδιστριών, μουσικοί, αμοιβές άλλων καλλιτεχνών που συμμετέχουν, ηχητική κάλυψη, φωτισμός, video wall, τεχνικοί, προβολή σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, τέλη πνευματικών δικαιωμάτων έντυπο υλικό, ασφαλιστικές εισφορές και καλύψεις κλπ) επέλεξε να συγκρίνει το συνολικό κόστος της δικής μας διοργάνωσης ΜΟΝΟ με το ποσό της αμοιβής των δύο τραγουδιστριών από το Δήμο Περιστεριού.

Την πληροφορούμε ότι εφόσον συνέχιζε την αναζήτηση της με ειλικρινείς προθέσεις θα ανακάλυπτε ότι το κόστος της εκδήλωσης στο Δήμο Περιστερίου αποτυπώνεται σε τουλάχιστον έξι διαφορετικές αποφάσεις, που συνολικά υπερβαίνουν το κόστος διοργάνωσης του Δήμου Παλλήνης.

Για να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι η εν λόγω διοργάνωση στο Περιστέρι φιλοξενήθηκε στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο, χώρο με πολύ χαμηλότερες τεχνικές απαιτήσεις σε σχέση με τη μεγάλη ανοιχτή υπαίθρια Συναυλία, που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς, αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα του τρόπου με τον οποίο επιδιώκει να αλλάξει την Πόλη μας η Παράταξη, της οποίας είναι μέλος η κα Δασκαλάκη.

Με παραπληροφόρηση, που τελικά αποδεικνύεται βασική επιλογή τους.

Δεν θα ακολουθουθήσουμε.
Δική μας βασική επιλογή είναι και θα παραμείνει η αλήθεια.

Show More

Related Articles

Back to top button