ΠολιτικήΝέαΕιδήσεις

Δεν θέλουμε «Πάτσηδες» στα ψηφοδέλτια μας

Στο TheCaller και την Ευδοκία Λελεδάκη μίλησε η πρώην υπουργός, μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Υποψήφια στη Β1-Βόρειος Τομέας (Β’ Αθηνών) Κατερίνα Μπατζελή.

Σύμφωνα με την ίδια, το πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι «στα όρια της τοξικότητας» ενώ αναφερόμενη στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κατερίνα Μπατζελή εκτίμησε ότι «έχουμε μεγάλο διάστημα μπροστά μας για να τα βελτιώσουμε».

Σε ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η Δημοκρατική Παράταξη «δεν θα θυσιαστεί αυτή την φορά για να σώσει την χώρα. Tα άλλα κόμματα να τα βρουν μεταξύ τους και να την σώσουν αυτά».

Όπως υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης «το μεγάλο στοίχημά μας οι νέοι».

Επίσης, υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε μαντάρα στα δημοσιονομικά» και μέχρι σήμερα «παραμένει ένα αντισυστημιτικό κόμμα, δεν είναι αριστερό».

Τέλος, αναφερόμενη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η Κατερίνα Μπατζελή τόνισε ότι το κόμμα θα πρέπει να τα τσεκάρει 10 χιλιάδες φορές «με τους Πάτσηδες και με όλα αυτά που έχουμε δει» αλλά παράλληλα σημείωσε πως υπάρχει καθυστέρηση στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

«Το ψηφοδέλτιο δεν πρέπει να δημιουργήσει συγκρίσεις. Πρέπει να είμαστε κάτω από την μπάρα γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί πάρα πολύ» επισήμανε σχετικά.

Show More

Related Articles

Back to top button