ΜαρούσιΝέαΕιδήσεις

ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου: Απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες στο κτήριο όπου στεγάζονται ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το ΚΕΠ

Πτώση σοβάδων στην πρόσοψη του κτηρίου μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΚΕΠ στο Μαρούσι και στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης την Παρασκευή 2 Ιουνίου καταγγέλλει η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου. Αποτέλεσμα ήταν, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την επόμενη μέρα, Σάββατο πρωί, η κεντρική είσοδος του ΚΕΠ να είναι επικίνδυνη για τους εργαζόμενους, αλλά και για το κοινό, ενώ η είσοδος γινόταν από την οδό Παλαιολόγου.

«Εάν οι σοβάδες αλλά και τα άλλα οικοδομικά υλικά είχαν πέσει σε άλλη ώρα θα μιλάγαμε για τραυματίες εργαζόμενους και δημότες, αφού όλοι γνωρίζουν ότι το ΚΕΠ είναι μία από τις υπηρεσίες που καθημερινά εξυπηρετεί εκατοντάδες δημότες» τονίζει η ΔΑΣ ΟΤΑ και προσθέτει:

«Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι το κτήριο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ (νομικό πρόσωπο του Δήμου) που στεγάζει το ΚΕΠ, αλλά και μέρος των κοινωνικών δομών του Δήμου, σε καμιά περίπτωση δεν πληροί τις προϋποθέσεις μιας δημόσιας υπηρεσίας. Άλλωστε εδώ και χρόνια, και η σημερινή διοίκηση του Δήμου αλλά και η προηγούμενη, είχαν δηλώσει τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ, αλλά μέχρι και σήμερα, δηλαδή τουλάχιστον μια δεκαετία, κανένας δεν έχει κάνει τίποτα.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου να σταματήσουν να παίζουν με την ασφάλεια των εργαζομένων και των δημοτών και να προχωρήσει στη μετεγκατάσταση όλων των υπηρεσιών του ΟΚΟΙΠΑΔΑ. Καταλαβαίνουμε ότι για τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και για την ηγεσία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν κόστος που προσπαθούν να το περιορίσουν όσο περισσότερο γίνεται, αδιαφορώντας για τους συναδέλφους και τους δημότες, για εμάς όμως είναι πρώτιστο ζήτημα και δεν θα κάνουμε καμιά έκπτωση σε αυτό».

Show More

Related Articles

Back to top button