ΠολιτισμόςΤέχνεςΘέατροΜουσικήΑλληλεγγύηΕιδήσεις

Δίπλα σου… από μακριά: Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης

Δεκάδες καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους χτες και έδωσαν παρόν με τα τραγούδια τους, τις δημιουργίες και τις απόψεις τους στον τηλεμαραθώνιο της Αλληλεγγύης για Όλους και του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το «ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… από μακριά», όπως είναι ο τίτλος του τηλεμαραθωνίου, διοργανώθηκε μέσω της «Αλληλεγγύη για όλους» (solidarity4all.gr) και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για στήριξη στους εργαζόμενους στον πολιτισμό μέσω του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Μέσω βίντεο αλλά και ζωντανά από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, καλλιτέχνες, τεχνικοί και δημοσιογράφοι του πολιτισμού τραγούδησαν και συζήτησαν για τη νέα δύσκολη πραγματικότητα του κλάδου.

Όσοι/όσες επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τους εργαζόμενους στον πολιτισμό στέλνοντας SMS με τη λέξη ΜΑΖΙ στο 54345 με κόστος 3,62 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης στο IBAN της Αλληλεγγύης για Όλους, τόσο κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου όσο και τις επόμενες ημέρες. (Τράπεζα Εθνική 040/018328-82 – IBAN GR35 0110 0400 0000 0400 1832 882 – Δικαιούχος: Ταμείο στήριξης Πρωτοβουλιών και Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

ΠΗΓΗ:  tvxs.gr

Show More

Related Articles

Back to top button