ΧαλάνδριΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Δήμος Χαλανδρίου: Πώς θα λειτουργούν Δημόσιες Υπηρεσίες & ΚΕΠ

Χωρίς ραντεβού τα ΚΕΠ - Προαιρετικό ραντεβού στις λοιπές υπηρεσίες

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται πλέον οι Δημόσιες Υπηρεσίες και ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει τους πολίτες για τον τρόπο λειτουργίας όλων των υπηρεσιών για την ομαλή λειτουργία τους.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους του Δήμου λοιπόν η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά προτίμηση με προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά όχι αποκλειστικά με ραντεβού όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια του ΦΕΚ 2168/Β΄04-06-2020 (παρ. 2 του άρθρου 19), όπου συγκεκριμένα προβλέπεται: «Οι δημόσιες υπηρεσίες τελούν σε πλήρη λειτουργία. Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Με ευθύνη του οικείου Προϊσταμένου τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των υπαλλήλων και μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών».

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους πολίτες, για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τη δική τους και των υπαλλήλων του Δήμου να εξακολουθήσουν να προσέρχονται στις υπηρεσίες με προγραμματισμένο ραντεβού, να τηρούν την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας ενώ συστήνει στους προσερχόμενους να κάνουν χρήση μάσκας.

ΚΕΠ

Όσον αφορά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας και χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού, βάσει των προβλεπόμενων της παρ.2 του άρθρου 19 της ΚΥΑ αρ.Δ1α/ΓΠ.οικ.34781(ΦΕΚ 216/Β/20).
Οι ώρες λειτουργίας ωστόσο παραμένουν:
Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 -15:00
Αναμένεται νεότερη ανακοίνωση για τη διεύρυνση του ωραρίου τις απογευματινές ώρες και το Σάββατο.

Show More

Related Articles

Back to top button