ΠολιτικήΑγία ΠαρασκευήΝέα

Γιάννης Σταθόπουλος: «Η Αγία Παρασκευή αλλάζει με τα δικά μας έργα»

Δυναμική εμφάνιση του πρώην Δημάρχου – Πλήθος κόσμου στη γιορτή της «Νίκης των Πολιτών»

 

Δυναμική εμφάνιση του πρώην Δημάρχου – Πλήθος κόσμου στη γιορτή της «Νίκης των Πολιτών»

Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/6,  η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ» στον πεζόδρομο της Κεντρικής Πλατείας Αγ.Παρασκευης.

Στην ομιλία του ο πρ. Δημαρχος και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ», Γιάννης Σταθόπουλος είπε:

«Σήμερα αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι δεν κάνουμε μια συνηθισμένη παραταξιακή εκδήλωση.

Σας έχουμε καλέσει, λίγο πριν τις διακοπές (για όσους τα καταφέρουν),σε μια βραδιά χαλαρή με μουσική, κουβέντες και κέφι

Και βεβαίως δεν είναι τυχαίο το σημείο που διαλέξαμε.

Είμαστε εδώ στο πεζοδρομημένο κομμάτι της οδου Γιαβάση που το χαίρονται πολλοί εδώ και καιρό.

Ήταν μια πρωτοποριακή μας απόφαση που όπως θυμάστε το δοκιμάζαμε κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή βράδυ, τα πρώτα χρόνια της Δημαρχίας μας και το προχωρησαμε επίσημα στην συνέχεια μαζί με ανακατασκευή όλων των πεζοδρομίων πέριξ της Πλατείας όπως και με ζευγάρια υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε τρία σημεία της Πλατείας.

Έχει πετύχει το εγχείρημα. Έχει δώσει ζωή και χαρα σε όλες τις ηλικίες.

Σήμερα λοιπόν κάνουμε από την πλευρά μας κάτι σαν επίσημα εγκαίνια του πεζόδρομου (μοναδικού στον Δήμο αλλά και ευρύτερα τα τελευταία χρόνια) χωρίς να κόβουμε κορδέλες και ούτε να βάζουμε μαρμάρινες πλάκες ματαιοδοξίας.

Και λέμε, επίσης, ότι οι πόλεις θέλουν ακόμη περισσότερους χώρους-ανάσες για τους κατοίκους τους, όλων των ηλικιών. Θέλουν πεζοδρομια, πλατείες, φωτισμό, καθαριοτητα, γήπεδα, χώρους πολιτισμού, σχολεία και πολλά άλλα.

Στο βάθος του πεζόδρομου βλέπετε το οικόπεδο που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής του ιδιόκτητου Δημαρχείου για τον Δήμο μας με 3 υπόγεια πάρκινγκ αυτοκινήτων 165 θέσεων.

Είναι ένα έργο που πετύχαμε να το χρηματοδοτήσει η Περιφερεια το 2017 και να δημοπρατηθεί το 2018 στη Δημαρχιακή μας θητεία.

Επιτρεψτε μου τέλος, μια αναφορά στο έργο μας, που αφορά στο κτήμα και την οικία Ιόλα:

Αποκτήσαμε 7 στρέμματα και την οικία των 1700 τετρ. μέτρων στον Παράδεισο της Αγιας Παρασκευης και σύντομα δημοπρατείτε η ανάπλαση τους και η ανακατασκευή τους ώστε να έχουμε έναν υπέροχο Πολιτιστικό χώρο-κόσμημα για την πόλη μας και για το μέλλον της.

Δεν κάνω απόψε ομιλία παρουσίασης των έργων μας βέβαια, αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω την ξεχωριστή σημασία:

1.Της πεζοδρομημένης, με ανάπλαση όλων των πέριξ οδών, Κεντρικής Πλατείας

2.Του Δημαρχείου και

3.Του ΙΟΛΑ

Και τα τρία αυτά έργα είναι τομές καθοριστικές στην Αγία Παρασκευή και μαζί με πολλά άλλα που πετύχαμε σε ολους τους τομείς (δεν είναι η στιγμή να τα αναφέρω) όπως επίσης και με οσα ακόμη πρέπει να γίνουν, ο Δήμος μας, η Αγία Παρασκευή μας, η πόλη που έχουμε αφοσιωθεί στην πρόοδο και εξελιξη της,25 και πλέον χρόνια θα πορευθεί και θα κερδίσει το αύριο πρώτα από όλα για την νεολαία μας.

Εύχομαι αυτή η μουσική βραδιά να οδηγήσει και σε πολλές άλλες, όχι μόνον εδώ αλλά σε όλη την πόλη.

Θα τα ξαναπούμε με πολλα νεότερα και εκπλήξεις το φθινόπωρο.

Καλή διασκέδαση,καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι».

 

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Show More

Related Articles

Close