Γερακας-Παλλήνη

Γέλια, «περάστε έξω» και «αλλού η παράσταση» από πολίτες προς στελέχη του Χρ. Αηδόνη, στη διαβούλευση του Δήμου Παλλήνης

Αντέδρασε μέχρι και ο τέως υπουργός Οικονομικών και Υποδιοικητής της ΤτΕ, Θ. Πελαγιδης

Ένα ευτράπελο με πρωταγωνιστές στελέχη του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη,, “διεκδίκησε” να… «κλέψει τη βραδιά» στη διαβούλευση που οργάνωσε την Τετάρτη, ο Δήμος Παλλήνης, για την ανάπλαση της πλατείας Μακεδονίας του Γέρακα, προκαλώντας γέλια αλλά και αποδοκιμασίες από το κοινό, όπως βλέπουμε στο βίντεο που εξασφαλίσαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα στελεχών και υποψηφίων του συνδυασμού Αηδόνη, με επικεφαλής τους, Φιλίτσα Δασκαλάκη (Αντιπρόεδρος του ΔΣ) και Δημήτρη Καρκούλια ( δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με τη Ραχήλ Μακρή), αν και παρέστησαν στη διαβούλευση, αφού διάβασαν δήλωση με την οποία έκαναν λόγο για «παρωδία» και «προεκλογική φιέστα του Δημάρχου», αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στη συζήτηση και αποχώρησαν.

Κατά την αποχώρηση τους όμως, ενας εκ της ομάδα στελεχών του κ. Αηδόνη (κατά πληροφορίες ο κ. Κ. Μήλας) υποστήριξε ότι κάποιος από το κοινό τον έσπρωξε, κάτι που όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν έγινε πιστευτό από κανέναν, προκαλώντας τελικά γέλια αλλά και αποδοκιμασίες από τους πολίτες.

Περάστε έξω, Θέλουμε να ακούσουμε. Αλλού ή παράσταση” 

Μάλιστα, ξεχωρίζει στη βίντεο, κατά πληροφορίες η φωνή του τέως υπουργού Οικονομικών και υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Θοδ. Πελαγίδη που έδωσε το παρών στη διαβούλευση μαζί με τον τέως υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου, ο οποίος φώναξε «περάστε έξω, θέλουμε να ακούσουμε, αλλού η παράσταση».

Τελικά, τα στελέχη της αντιπολίτευσης αποχώρησαν και η διαβούλευση συνεχίστηκε ομαλά με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων του Γέρακα.

Show More

Related Articles

Back to top button