ΜαρούσιΝέαΕιδήσεις

Βρέθηκε ο 28χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Μαρούσι

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Απριλίου στο Μαρούσι και για τον οποίο είχε εκδοθεί missing alert τις τελευταίες ημέρες.

 

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο αδερφός του νεαρού, Πάνος Τσάκωνας με ανάρτησή του στο Facebook, όπου και ανέφερε: «Βρέθηκε ο Πέτρος, βρέθηκε ο αδελφός μου!

Γύρισε σπίτι σήμερα το πρωί και είναι καλά. Σας ευχαριστούμε όλους σας για την πολύτιμη βοήθεια σας, και την αγάπη που μας δείξατε τις τελευταίες μέρες».

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Για την απενεργοποίηση του missing alert ενημέρωσε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέροντας: «Η περιπέτεια του Πέτρου Τσάκωνα, 28 ετών, έληξε σήμερα, 10 Απριλίου 2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Πέτρος Τσάκωνας επέστρεψε δίπλα στους οικείους του και είναι καλά στην υγεία του.

Ο Σύλλογος μας με χαρά πληροφορήθηκε την εύρεση του καθώς συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο. “To Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στον Πέτρο Τσάκωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».

Show More

Related Articles

Back to top button