ΒριλήσσιαΑπόψειςΔήμοιV-talksΕιδήσεις

Αργύρη, γνωριζόμαστε, το ξέχασες;

Αγαπητέ κ. Ντινόπουλε,

Πάει ένας χρόνος και περισσότερο  από τους περσινούς εκλογικούς διαξιφισμούς μας. Μπορεί οι καιροί να κυλούν ευχάριστα για ορισμένους στα πόστα της εξουσίας, έστω και από τα έδρανα της μειοψηφίας, αλλά δεν δικαιολογείται η τόσο γρήγορη «αμνησία» της εκδοτικής μας ταυτότητας.

Τώρα, η αναφορά της είδησης στην “V”, χωρίς δικές μας κρίσεις ή σχόλια και χαρακτηρισμούς, των  ανακοινώσεων των φιλοζωικών οργανώσεων των Βριλησσίων εναντίον του τρόπου παρουσίασης από την ιστοσελίδα σας της ιστορίας που αφορούσε σε ένα τραυματισμένο γατάκι, τον Σελ, έγινε νέα αφορμή δριμείας επίθεσης σας προς την ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

Έχουμε τις απόψεις μας, αλλά δεν ζητάμε τίποτα και από κανέναν. Επεκτείνουμε το πεδίο της ενημερωτικής δράσης μας, για να αποφεύγουμε με κάθε τρόπο τις οποιεσδήποτε εξαρτήσεις. Στόχος μας, η αξιολόγηση των γεγονότων να επαφίεται στους αναγνώστες και όχι να γίνεται προπαγανδιστική τροφή για το οποιοδήποτε κομματικό και μικροπολιτικό συμφέρον.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητό από όλους. Γιατί είμαστε πράγματι από… «ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ».
Η ενημερωτική μας πύλη εξελίσσεται από περιφερειακή ιστοσελίδα σε διαδικτυακό κόμβο με νέα, ρεπορτάζ και απόψεις, για την Αθήνα και τις βόρειες γειτονιές της και συνολικά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Κοινωνία και τον Πολιτισμό.
Το κεντρικό ζήτημα που εμείς αναδεικνύουμε σήμερα είναι ότι ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΟΝ!
Πώς όμως να το ενστερνιστούν και να ανταποκριθούν οι ενσαρκωτές του παρελθόντος;
Μαν. Περ.
Show More

Related Articles

Back to top button