ΠολιτικήΕλλάδαΕιδήσεις

Απέσυραν από τον Φουρθιώτη τη φρουρά που ο Χρυσοχοΐδης υποστήριζε ότι δεν υπήρχε!

Χωρίς αστυνομικούς συνοδούς και φρουρούς μένει πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από τις αποκαλύψεις σχετικά με τη διάθεσή τους από την ελληνική αστυνομία.

Παρά το ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υποστήριζε μέχρι σήμερα ότι δεν υπήρχε καμία φύλαξη του παρουσιαστή, σήμερα αποσύρθηκαν οι 6 αστυνομικοί, τα πέντε περιπολικά με τα πληρώματά τους από ισάριθμα αστυνομικά τμήματα που φύλαγαν το σπίτι του επί 24ωρου βάσης καθώς και το πολυτελές τζιπ που του είχε διατεθεί όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr.

Tο βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πως έπειτα «παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη», ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 24/3, η ΓΑΔΑ είχε διαψεύσει μέσω ανακοίνωσής της ότι οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη φύλαξη του παρουσιαστή «δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής είχε προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη αλλά και κατά συνδικαλιστών αστυνομικών.

Πηγή: documentonews.gr

Show More

Related Articles

Back to top button