Γερακας-ΠαλλήνηΔήμοιΕκπαίδευσηΕιδήσεις

Ο Ο.Π.Α.Κ.Μ. Δήμου Παλλήνης υποδέχεται την άνοιξη

Διανύοντας δύσκολες ημέρες για όλους μας, ο ερχομός της Άνοιξης και η προσμονή των Άγιων Ημερών του Πάσχα αποτυπώνονται με τα μάτια και το μεράκι των παιδαγωγών των Βρεφονηπιακών-Παιδικών σταθμών του Δήμου Παλλήνης.

Η αναστολή της λειτουργίας όλων των δομών του Ο.Π.Α.Κ.Μ. δε στάθηκε εμπόδιο στη δημιουργική έκφραση του προσωπικού που υπηρετούν σε αυτές. Με αγάπη, διάθεση για δημιουργία και προσμονή για την επιστροφή των μαθητών τους, δημιούργησαν κατασκευές που ομορφαίνουν τους χώρους των σταθμών ώστε να υποδεχτούν και πάλι τους μικρούς μαθητές με χαρά και αισιοδοξία.

Άνοιξη: η φύση γιορτάζει, τα παιδάκια θα επιστρέψουν στους σταθμούς.

Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη διάθεσή τους ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή και στην καθημερινότητα, να τους αλλάξουμε την εικόνα. Να κάνουμε όλοι μαζί μια νέα ελπιδοφόρα αρχή. Να φέρουμε την άνοιξη στην ψυχή τους.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγχαίρω τη Διευθύντρια , τις Υπεύθυνες και όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών -Παιδικών σταθμών για τις προσπάθειες που καταβάλουν και την ευαισθησία και τον επαγγελματισμό που δείχνουν.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δημήτριος Μπαξεβάνης

Show More

Related Articles

Back to top button