ΜαρούσιΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Έρχεται το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων από τον ΣΒΑΠ και τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) και ο Δήμος Αμαρουσίου συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο των δράσεών τους για την προώθηση του Αθλητισμού των νέων και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δήμων μελών του Συνδέσμου, το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων.

Στο τουρνουά αυτό καλούνται να μετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες των 16 Δήμων του Βόρειου – Βορειοανατολικού Τομέα Αττικής, απαρτιζόμενες από ποδοσφαιρικές ομάδες αθλητικών συλλόγων ή ακαδημιών με παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

  • Σάββατο 27 Μαΐου (9.00 – 12.00)
  • Κυριακή 28 Μαΐου (9.00 – 12.00.)
  • Σάββατο 10 Ιουνίου (9.00 – 12.00)
  • Κυριακή 11 Ιουνίου (9.00 – 12.00)

Οι αγώνες θα γίνουν στο Arena Soccer Club (Κωστή Παλαμά 4 & Μελισσίων), σε γήπεδα (7×7), με συμμετοχή 9 παιδιών σε 2 ημίχρονα των 25 λεπτών και διάλειμμα 5 λεπτών. Αλλαγές θα γίνουν απεριόριστες ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά των ομάδων.

Το τουρνουά θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα, αφού θα επιδιωχθεί η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Την ημέρα των τουρνουά θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα κ.λπ.) για τη στήριξη των οικογενειών – κατοίκων του Δήμου που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Show More

Related Articles

Back to top button