ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Άστατος καιρός και την Τρίτη του Πάσχα – Πού θα σημειωθούν βροχές

Με βροχή και άστατο καιρό, ιδίως προς το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης, θα επιστρέψουν οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα. Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν και στην Αττική, ιδίως προς το απόγευμα και μετά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στην Αττική σήμερα θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα βόρεια θα σημειωθούν τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Και η θερμοκρασία θα κινηθεί από τους 10 έως τους 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-04-2023

 

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει κατά τόπους τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20-04-2023

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα δυτικά και είναι πιθανόν να σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-04-2023

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-04-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-04-2023

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως την Κυριακή.

Show More

Related Articles

Back to top button