ΠολιτισμόςΜουσικήΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Ένα αποκριάτικο πάρτυ με τους Burger Project από το ΚΠΙΣΝ

 

Το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 12.00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εκπέμπει από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και φέρνει στις οθόνες σας μια ξεσηκωτική συναυλία από τους Burger Project.

Η funky μουσική κολεκτίβα δίνει το έναυσμα για να στηθεί ένα αποκριάτικο πάρτι σε κάθε σπίτι. Μαράκες, σφυρίχτρες, κιθάρες και βιολιά μπλέκονται δημιουργικά με το χιούμορ, τη θετική ενέργεια, τους γρήγορους ρυθμούς και το freestyle ρεπερτόριο των Burger Project, φτιάχνοντας ένα ζωντανό μωσαϊκό χορού και τραγουδιού που θα παρασύρει μεγάλους και παιδιά. Φορέστε το καλύτερο αποκριάτικο χαμόγελο σας, πάρτε χαρτοπόλεμο και κομφετί, ντυθείτε με ό,τι πιο τρελό βρείτε στο σπίτι και συντονιστείτε!

Η συναυλία θα μεταδοθεί σε live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ και το Facebook, με τους μουσικούς να δίνουν το έναυσμα ένα αποκριάτικο πάρτυ σε κάθε σπίτι.

Σάββατο 13/03
12.00

ΘΟΛΟΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live σε αυτή τη σελίδα, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

https://youtu.be/p1PRZV8wFTk

Συντελεστές:
X – King, κιθάρα – φωνή
Professor Cosmic, πλήκτρα – φωνητικά
To Soma, μπάσο – φωνητικά
Barbie G., τύμπανα
Special Guest:
Valentino, βιολί

Χορός: Penelope Red και ZoZi
Μακιγιάζ: Supermarionetta
Σκηνική επιμέλεια: Burger Project

 

Show More

Related Articles

Back to top button