Αυτοδιοικητικές εκλογέςslider-1ΔημοτικάΠεντέλη

Νατάσσα Κοσμοπούλου: οριστικά Δήμαρχος Πεντέλης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναμέτρησης

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, η διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων του Α’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Πεντέλης, η οποία επαναβεβαίωσε το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σχετικά, η νέα Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής του Συνδυασμού “ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ”κα Νατάσσα Κοσμοπούλου δήλωσε :

«Η επανακαταμέτρηση επικύρωσε το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψουμε για την επόμενη μέρα στον Δήμο μας, με πνεύμα σύνθεσης και συνεργασίας με όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Όπως είναι γνωστό, την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, την έχει η παρούσα Δημοτική Αρχή όμως, κατά το διάστημα αυτών των δύο κρίσιμων μηνών, δηλώνουμε παρόντες στον τρόπο και τη λήψη των αποφάσεων του Δήμου, στη λειτουργία του και κυρίως στη διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Είμαστε αποφασισμένοι, από την 1η Ιανουαρίου 2024, όταν και θα αναλάβουμε επίσημα την διοίκηση του Δήμου, να εφαρμόσουμε αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί με το πρόγραμμά μας, τις ομιλίες μας και τις συζητήσεις με τους δημότες σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας.

Για να μην χαθεί καθόλου χρόνος και να υπάρξει κατάλληλη προετοιμασία και ανάληψη ευθύνης της νέας διοίκησης του Δήμου που επέλεξαν οι Δημότες, είναι αναγκαία η αγαστή συνεργασία με την απερχόμενη διοίκηση, η πλήρης ενημέρωση για την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος, τα οικονομικά του, τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στα έργα, στις μελέτες και στα θέματα του προσωπικού.

Πρώτο μας μέλημα λοιπόν, η επίσημη ενημέρωση από την απερχόμενη Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων και Τμημάτων του Δήμου, από τους οποίους έχουμε ήδη ζητήσει εγγράφως επίσημη συνάντηση και πλήρη ενημέρωση. Μέχρι σήμερα, η ανταπόκριση δεν ήταν θετική, καθώς η Δήμαρχος κυρία Κεχαγιά, μας παρέπεμψε σε μια γραφειοκρατική διαδικασία μέσω του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε και για το λόγο αυτό, θα ξεκινήσουμε άμεσα με τις ομάδες εργασίας μας τις συναντήσεις με όλες τις διευθύνσεις και τα τμήματα του Δήμου.

Σημειώνω προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις ότι, ήρθαμε για να ενώσουμε δυνάμεις και να φέρουμε στον δήμο μας μια φιλοσοφία διοίκησης που θα προάγει την ισονομία, το ήθος, την διαφάνεια καθώς και τον σεβασμό στο δημότη και στο δημοτικό χρήμα.

Θα το πετύχουμε γιατί, όλοι μαζί Μπορούμε Καλύτερα!».

Show More

Related Articles

Back to top button