ΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Τα ΚΑΠΗ Κηφισιάς μας λένε “Καλό Καλοκαίρι” με ένα παραμύθι

Οι ηλικιωμένοι της Κηφισιάς παραμένουν διαδικτυακά ενεργοί όλο αυτό το διάστημα που έχουν κλείσει τα ΚΑΠΗ

Από τα πιο όμορφα πράγματα να βλέπει κανείς είναι μια γιαγιά κι ένας παππούς να παίζουν με τα εγγονάκια τους, να πηγαίνουν βόλτα, να τους διαβάζουν παραμύθια. Έτσι ακριβώς αποφάσισαν και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισίας να ευχηθούν Καλό Καλοκαίρι στα εγγονάκια τους και όχι μόνο.

Μπορεί τα ΚΑΠΗ, τα στέκια των ηλικιωμένων, να παραμένουν κλειστά λόγω κορονοιού, τα μέλη τους ωστόσο στο Δήμο Κηφισιάς είναι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ενεργά και διαδικτυακά δραστήρια!

Η Δέσποινα Βανταλή συνταξιούχος εκπαιδευτικός και μέλος των ΚΑΠΗ αφηγείται διαδικτυακά το παραμύθι «Ένα ψάρι που δεν ήξερε να κολυμπάει» της Λήδας Βαρβαρούση που αγαπούν τα παιδιά και συνδέεται με τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Είναι ο τρόπος που τα μέλη των ΚΑΠΗ επέλεξαν να ευχηθούν στα εγγόνια τους και σε όλα τα παιδιά, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με πολλά θαλασσινά μπάνια!

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Νίνα Ασπασία Βλάχου, η Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Μαίρη Κανελλοπούλου και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ έχουν οργανώσει καθόλη την διάρκεια που οι φιλόξενοι χώροι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας παραμένουν κλειστοί, μια σειρά προτύπων διαδικτυακών δράσεων.

Δείτε το σχετικό video στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/kifissia.gr/videos

Show More

Related Articles

Back to top button