Αγία Παρασκευή

“Παρών” ξανά στην Πεντέλη ο Στεργίου

Ανακοίνωσε εκ νέου την υποψηφιότητά του για  στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές  Εκλογές ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης και επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας»,  παρουσιάζοντας στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων τους 52 πρώτους υποψήφιους  στη νέα σύνθεση του συνδυασμού, για τη διεκδίκηση του Δήμου.

«Πιστός στις Αρχές και στις Αξίες που διέπουν την επί είκοσι χρόνια Αυτοδιοικητική μου διαδρομή και έχοντας την ηθική – πολιτική υποχρέωση προς τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, δηλώνω παρών και έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα μου , με μοναδικό γνώμονα , το καλό της πόλης και των δημοτών μας» , αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος .

Στην ομιλία του ο Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, μεταξύ άλλων, παρουσίασε  50 στελέχη εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων του δικού του και άλλων Συνδυασμών, που εντάχθηκαν στη «Δημοτική Συμμαχία», παλαιών και νέων υποψηφίων που έθεσαν την υποψηφιότητά τους στη διάθεση του Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια.

Χαρακτήρισε την επόμενη θητεία του, εφόσον εκλεγεί,  ως θητεία ανάπτυξης, διευκρινίζοντας ότι μετά τον αγώνα των εννέα (9) ετών για το στήσιμο και το νοικοκύρεμα των οικονομικών και των διοικητικών του Δήμου Πεντέλης, είναι πλέον η ώρα για ανάπτυξη σε ένα Δήμο που δε χρωστάει και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Ο κ. Στεργίου ζήτησε ψήφο την πρώτη Κυριακή για τη «Δημοτική Συμμαχία» διευκρινίζοντας ότι η δεύτερη Κυριακή οδηγεί στη διαπλοκή και στην ακυβερνησία, κατάσταση που οπωσδήποτε πρέπει να αποφευχθεί.

Κλείνοντας ζήτησε να μη γίνουν πειράματα στην ψήφο, με στηρίξεις τυχοδιωκτισμών αλλά η ψήφος να είναι ψήφος του ατομικού και τοπικού συμφέροντος.

Έκλεισε ζητώντας από όλους να ενημερώσουν μέχρι τις εκλογές όλους τους πολίτες γιατί η ψήφος στο καλό παιδί, στον κομματάρχη και στον φίλο είναι καταστροφή και δεν θα έχει αξία μετεκλογικά το «δεν ήξερα, δεν κατάλαβα, δεν ενημερώθηκα».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button