ΚόσμοςΕιδήσεις

Ακρόαση για ενδοοικογενειακή βία μέσω zoom – κατηγορούμενος & θύμα στο ίδιο σπίτι! (Βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο  Μίσιγκαν, όπου ακρόαση για ενδοοικογενειακή βία πραγματοποιήθηκε μέσω zoom και διακόπηκε γιατί διαπιστώθηκε ότι ο κατηγουρούμενος ήταν στο σπίτι της γυναίκας που τον κατήγγειλε!

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο η δικηγόρος της γυναίκας είχε πληροφορίες πως ο κατηγορούμενος ήταν στο σπίτι του θύματος, το ανέφερε κατά τη διάρκεια της ακρόασης και έτσι του ζητήθηκε να πάρει το κινητό του και να βγεί έξω από το σπίτι, ώστε να διαπιστώσουν σε ποια διεύθυνση βρισκόταν. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν έχει αρκετή μπαταρία για κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ είχε ήδη φτάσει η αστυνομία στο σπίτι του θύματος οπότε και ζήτησαν από τον κατηογορούμενο να ανοίξει, οπότε και συνελήφθη.

“Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα” είπε ο ίδιος ο δικαστής. Όταν ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν επιτέθηκε στη γυναίκα ο δικαστής τον παρότρυνε να μην πει τίποτα άλλο: “Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις το λάκκο σου, έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις”.

Δείτε

Show More

Related Articles

Back to top button