ΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Επανέρχεται την Τρίτη η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας»

Διαδικτυακά μέσω zoom

Οι δράσεις επιχειρηματικότητας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου και εποπτεία της αρμόδιας Αντιδημάρχου κας. Νίνας (Ασπασίας) Βλάχου, «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχονται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με ένα επίκαιρο θέμα: COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες.

Η συγκεκριμένη δράση θα εστιάσει στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει οικονομία, εργασία, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook, με δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων και ερωτημάτων.

Οι ομιλητές είναι:

Λέων Γαβαλάς, από τη start up εταιρεία bespot, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη λύση έρευνας αγοράς που αξιοποιεί location analytics. Ο κ.Γαβαλάς θα παρουσιάσει πως η καινοτομία της εταιρείας του συμμετέχει επιτυχώς στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.
Στέφανος Κατσίμπας, από τη start up εταιρεία myjobnow, η οποία είναι μια υπηρεσία εύρεσης προσωπικού πρώτης γραμμής που βοηθάει τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους και να κλείσουν ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα. Ο κ.Κατσίμπας θα αναπτύξει τις νέες τάσεις στις αγορές της εστίασης, του τουρισμού και του delivery μέσα στην κρίση της πανδημίας.
Παρασκευή Φώτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα αναφερθεί στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τις τοπικές κοινωνίες και ποιες αλλαγές προέκυψαν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Αγγελική Παπάζογλου, Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα εστιάσει στις έμφυλες επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοιού στην οικονομία και εργασία.

 

Show More

Related Articles

Back to top button