Γερακας-ΠαλλήνηΔήμοιΕιδήσεις

Ο Δήμος Παλλήνης γιορτάζει τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης (Βίντεο)

Ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος πραγματοποίησε την κατάθεση στεφάνων υπέρ πεσόντων σήμερα το πρωί της 25ης Μαρτίου, οπότε και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακουστηκε ο Εθνικός Ύμνος.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση το δημαρχείο και άλλα δημόσια κτίρια φωταγωγήθηκαν χτες το βράδυ τιμώντας αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Ο δήμαρχος Παλλήνης, κ. Θανάσης Ζούτσος, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του με αφορμή τη σημαντική επέτειο:
“Γιορτάζουμε φέτος, μέσα σε αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία, τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, ενός γεγονότος, ύψιστης σημασίας, όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά για όλο τον κόσμο.
Οι Έλληνες του 21, ήταν ο πρώτος λαός στην Ιστορία που τόλμησε να σηκώσει το ανάστημα του απέναντι σε μια Αυτοκρατορία, κερδίζοντας τελικά, μετά από έναν άνισο Αγώνα, την Ελευθερία του.
Τα μηνύματα του Αγώνα φτάνουν μέχρι τις μέρες μας και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε στο μέλλον με όραμα, ομοψυχία και αποφασιστικότητα.
Ο Δήμος Παλλήνης, με υπερηφάνεια, τιμά τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και αλληλεγγύης, ώστε ενωμένοι να ξεπεράσουμε τις νέες δυσκολίες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Έλληνες.”
Show More

Related Articles

Back to top button