ΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Το “Artemis Fight Show” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 1η φορα στο Μαρούσι

Με τη συμμετοχή αθλητών της πόλης άλλα και μαχητών απ' όλη την Ελλάδα

Το Artemis Fight Night, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στο Μαρούσι (SKATE PARK) στις 25 Ιουλίου 2020, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και διοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και τον Όμιλο Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη.

Συμμετείχαν κάποιοι από́ τους καλυτέρους αθλητές σχολών της πόλης (Ανδρεάδης, Βυζαντινός, Zen Fighting Club) αλλά και μαχητές από́ όλη την Ελλάδα. 14 αγώνες, με 4 pre fights και 10 αγώνες στη main card καθήλωσαν το κοινό με αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς συμμετείχαν και χορευτικά́ τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού́ του Δήμου Αμαρουσίου.

Τηρήθηκαν αυστηρά́ μέτρα βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από́ τον COVID-19.

Απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία για τη στήριξη και την ανάδειξη του Αθλητισμού στην πόλη του Αμαρουσίου στον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου (παρέλαβε η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη), για την συνδρομή της ΚΕΔΑ στο Artemis fight Night στον Πρόεδρό της Νίκο Πέππα (παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής) και τέλος για την ιδέα διοργάνωσης του fight show  και ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση στον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Ιωαννίδη.

Παρόντες στο Artemis Fight Show ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς.

Show More

Related Articles

Back to top button