ΠολιτισμόςΕλλάδαΕιδήσεις

Συμφωνία για μυθολογικό πάρκο στις Μυκήνες: ερωτήματα προκαλούνται…

Ένα μεγάλο επενδυτικό σχέδιο για τις Μυκήνες είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Στην περιοχή των Μυκηνών βρέθηκαν εκπρόσωποι Αμερικάνικων funds έχοντας εντοπίσει έκταση 2000 – 3000 στρεμμάτων με στόχο να δημιουργήσουν Θεματικό Μυθολογικό Πάρκο!

Σε σχετική συνέντευξη τύπου συμμετείχαν, ο Dr. Charles Thornton Επίτιμος Πρόεδρος και σύμβουλος επενδύσεων της Charles H.Thornton & Company και Πρόεδρος και βασικός μέτοχος της TGE, LLC-EPC , η κ. Χριστίνα Πρίμπας συνεργάτιδα του Dr Thornton, ο κ. Γεώργιος Ρώσσης Σύμβουλος Επενδύσεων και ο τότε και νυν Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος  δήλωσε τότε: “Μετά από πολύμηνες προσπάθειες συνεργαζόμαστε πλέον με μια εταιρεία κολοσσό στον τομέα σχεδίασης, διαχείρισης, χρηματοδότησης, κατασκευής και ολοκλήρωσης επενδυτικών έργων σε συνεργασία με πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συνεργασίας μας είναι η αποδοχή από πλευράς του προέδρου της Dr Charlie Τhornton του οράματος της Δημοτικής αρχής και εμού προσωπικά, να προσδώσουμε στον πολιτισμό μας την αξία που του πρέπει στην παγκόσμια τουριστική αγορά και να ωφεληθεί πολλαπλώς ο τόπος μας.”

Ενάμιση χρόνο αργότερα ξεσπά φωτιά η οποία κατακαίει τον αρχαιολογικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή των Μυκηνών, δημιουργώντας αναπόφευκτα ερωτήματα…

Show More

Related Articles

Back to top button