ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Νέα Ιωνία – Αναβαθμίζεται ο αγωνιστικός χώρος και το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας εξασφάλισε χρηματοδότηση 802.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του υπουργείου Εσωτερικών για την αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο και χυτού ελαστικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.

«Πρόκειται για μια μεγάλη χρηματοδότηση έπειτα από μεθοδικές διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής, που πλέον δρομολογεί την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου που καθημερινά χρησιμοποιούν αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας» σημειώνει η δημοτική αρχή.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει:

«Ο Δήμος μας, με σκληρή και μεθοδική προσπάθεια, εξασφάλισε χρηματοδότηση για την ολική αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου της πόλης μας. Πλέον, μικροί και μεγάλοι, αθλητές και αθλούμενοι, ερασιτεχνικές ομάδες και αθλητικά σωματεία θα μπορούν να απολαμβάνουν τις προπονήσεις τους και τους αγώνες σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και ποιοτικό αγωνιστικό χώρο.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε να συμβάλλουμε τόσο στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας, όσο και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, στον τομέα του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού».

Show More

Related Articles

Back to top button