ΚινηματογράφοςΝέαΕιδήσεις

Όσα θα δούμε τον Απρίλιο στο Netflix

Ο Μάρτιος έφτασε σιγά-σιγά στο τέλος του και σε λίγες ώρες θα καλωσορίσουμε τον Απρίλιο, ο οποίος φέρνει μαζί του το Πάσχα και έναν καλύτερο και πιο ανοιξιάτικο καιρό (ελπίζουμε). Και μπορεί ο καιρός να «ανοίγει», αλλά το Netflix παραμένει Netflix και ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του με σειρές, ταινίες, ριάλιτι και ντοκιμαντέρ για όλα τα γούστα.

Πάμε να δούμε τι φέρνει το Netflix για εμάς τον Απρίλιο;

War Sailor

Υπόθεση: Όταν ξεσπά ο Β’ Π.Π., δύο ναύτες σε ένα νορβηγικό εμπορικό πλοίο αγωνίζονται να επιβιώσουν από μια σύγκρουση στην οποία δεν τους ζητήθηκε ποτέ να συμμετάσχουν.

Έρχεται στις 2 Απριλίου.

BEEF

Υπόθεση: Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

Έρχεται στις 6 Απριλίου.

Transatlantic

Υπόθεση: Μασσαλία, 1940. Μέσω μιας επιχείρησης διάσωσης, δύο Αμερικανοί βοηθούν καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους πρόσφυγες να διαφύγουν από την Ευρώπη στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Έρχεται στις 7 Απριλίου.

Obsession

Υπόθεση: Ένας έντονος δεσμός μεταξύ ενός ταλαντούχου χειρούργου και της αρραβωνιαστικιάς του γιου του εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη, ακατανίκητη εμμονή με καταστροφικές συνέπειες για όλη την οικογένεια. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Τσάρλι Μέρφι, Ίντιρα Βάρμα και Ρις Σα.

Έρχεται στις 13 Απριλίου.

Florida Man

Υπόθεση: Όταν ένας πρώην αστυνομικός επιστρέφει στη Φλόριντα για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου που το έχει σκάσει, μια σχετικά εύκολη υπόθεση μετατρέπεται σε οδύσσεια.

Έρχεται στις 13 Απριλίου.

Ex-Addicts Club

Υπόθεση: Πέντε ιδιόρρυθμοι ξένοι σε μια ομάδα στήριξης προσπαθούν να προχωρήσουν τη ζωή τους όταν χωρίζουν με τους πρώην.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 20 Απριλίου.

Η Διπλωμάτισσα

Υπόθεση: Εν μέσω μιας διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτης καριέρας προσπαθεί να ανταπεξέλθει στη θέση της ως πρέσβειρα του ΗΒ και τον ταραχώδη γάμο της μ’ έναν αστέρα της πολιτικής.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 20 Απριλίου.

Welcome to Eden (Σεζόν 2)

Υπόθεση: Η ιστορία έχει ως εξής: η Zoa και άλλοι τέσσερις νέοι, δραστήριοι στα social media και ελκυστικοί άνθρωποι είναι καλεσμένοι σε ένα πριβέ πάρτι, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Διοργανωτής είναι μία καινούργια εταιρία αλκοόλ και έτσι θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι που ζει κάποιος μόνο μία φορά στη ζωή του. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το παραδεισένιο νησί, δεν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 21 Απριλίου.

Sweet Tooth

Υπόθεση: To «Sweet Tooth» είναι η σειρά του Netflix που βασίζεται στο δημοφιλές κόμικ του Jeff Lemire με πρωταγωνιστή ένα αγόρι-ελάφι τον Gus. Η σειρά ακολουθεί ένα μετα-αποκαλυπτικό παραμύθι με ένα υβριδικό αγόρι-ελάφι και έναν μοναχικό περιπλανώμενο που ξεκινούν μια απίθανη περιπέτεια.

Η δεύτερη σεζόν έρχεται στις 27 Απριλίου.

Working Moms

Υπόθεση: Μετά την άδεια μητρότητας, τέσσερις μαμάδες επιστρέφουν στη δουλειά και πρέπει να τα βγάλουν πέρα με παιδιά, αφεντικά, τον έρωτα και τη ζωή στο σύγχρονο Τορόντο.

Η έβδομη σεζόν έρχεται στις 27 Απριλίου.

The Nurse

Υπόθεση: Μια νέα νοσοκόμα σ’ ένα νοσοκομείο υποψιάζεται ότι η επιθυμία μιας συναδέλφου της για προσοχή μπορεί να συνδέεται με μια σειρά θανάτων ασθενών. Από αληθινή ιστορία.

Έρχεται στις 27 Απριλίου.

Firefly Lane

Υπόθεση: Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή. Με αφορμή αυτό, αναζητά απαντήσεις για τον εαυτό της και την καταγωγή της, προσπαθώντας, μεταξύ άλλων, να βρει τον πατέρα που δεν γνώρισε παρά την επιθυμία της κρυφής χίπισσας μητέρας της, Κλάουντ.

Το part 2 της δεύτερης -και τελευταίας- σεζόν έρχεται στις 27 Απριλίου.

Chupa

Υπόθεση: Ενώ επισκέπτεται συγγενείς στο Μεξικό, ένα μοναχικό αγόρι γίνεται φίλος με ένα μυθικό πλάσμα που κρύβεται στο ράντσο του παππού του και ζει μια αξέχαστη περιπέτεια.

Έρχεται στις 7 Απριλίου.

Oh, Belinda

Υπόθεση: Η τέλεια ζωή μιας νεαρής ηθοποιού παίρνει τρελή τροπή όταν δέχεται να παίξει σε ένα διαφημιστικό — και ξαφνικά μεταφέρεται στον κόσμο του χαρακτήρα που υποδύεται.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die 

Στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά Edward, ο Uhtred του Beddanburg και οι σύντροφοί του ταξιδεύουν σε ένα διαλυμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία. Προετοιμαστείτε για επικές μάχες και τη συνέχεια της ιστορίας αυτόν τον Απρίλιο, μέσα από μία δίωρη ταινία, που έχει αναλάβει ο Ed Bazalgette, ενώ η Martha Hillier έγραψε το σενάριο.

Έρχεται στις 14 Απριλίου.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always 

Υπόθεση: Η ομάδα των αγαπημένων Power Rangers επανενώνεται μετά από 30 χρόνια για τη νέα ταινία του Netflix «Power Rangers: Once & Always». Τώρα οι Power Rangers έρχονται αντιμέτωποι με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος.

Έρχεται στις 19 Απριλίου.

Ξεναγός στον έρωτα

Υπόθεση: Μια Αμερικανίδα ταξιδιωτική σύμβουλος πηγαίνει για δουλειά στο Βιετνάμ, όπου ένας ξεναγός με ελεύθερο πνεύμα τη βοηθά να δει την όμορφη και περιπετειώδη πλευρά της ζωής.

Έρχεται στις 21 Απριλίου.

Πηγή: Neolaia.gr

Show More

Related Articles

Back to top button