ΔήμοιΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

Το Κτήμα Φιξ άνοιξε τις πόρτες του για τους μαθητές

Το 2ο Δημοτικό Ηρακλείου ήταν εκείνο που έκανε… ποδαρικό στις σχολικές επισκέψεις που ξεκίνησαν εντός του Κτήματος Φιξ.

Προς το παρόν το Κτήμα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό κάθε Σαββατοκύριακο 10.00 με 16.00, όμως τις καθημερινές τα σχολεία της πόλης έχουν προσκληθεί να το επισκέπτονται στο πλαίσιο του προγράμματος των σχολικών περιπάτων.

Έτσι οι μικροί μαθητές, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πάρκο, να περιηγηθούν, να παίξουν και να γευματίσουν υπό την σκιά των δέντρων του σε μια γεμάτη ημέρα.

Τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς υποδέχθηκε ο δήμαρχος, ο οποίος τους ξενάγησε στο Κτήμα και τους μίλησε για την ιστορία του.

«Αν όχι ο κυριότερος, ένας σημαντικός λόγος που παλέψαμε και επιμείναμε τόσο πολύ για να αγοράσουμε το Κτήμα Φιξ είναι για να το χαίρονται τα παιδιά μας. Σήμερα ξεκινήσαμε τους σχολικούς περιπάτους, υποδεχόμενοι τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Το χαμόγελο και ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι η μεγαλύτερη δικαίωση», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος που «ξενάγησε» τα παιδιά στους χώρους του πάρκου.

Θυμίζουμε, στο πλάνο του Δήμου είναι το πάρκο να αρχίσει να ανοίγει περισσότερες ώρες και ημέρες για τους πολίτες σταδιακά και όσο θα πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.

Show More

Related Articles

Back to top button