ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

«Δώρο ζωής» πρόσφεραν για άλλη μια φορά οι δημότες στα Βριλήσσια

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμα μια προγραμματισμένη δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας την περασμένη Κυριακή (23/4) στον Ιερό Ναό Αγίων 12 Αποστόλων.

Η αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) σε συνεργασία με τους φορείς αιμοδοσίας της πόλης (τον Ιερό Ναό των Αγίων 12 Αποστόλων, τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Άνω Βριλησσίων και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Άνω Βριλησσίων «Μεταμόρφωση του Σωτήρος») πραγματοποιήθηκε από το τμήμα αιμοδοσίας του «Αμαλία Φλέμινγκ» με τη συμβολή των εθελοντών ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων.

Συνολικά προσήλθαν 30 αιμοδότες ενώ παράλληλα με την δράση αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε λήψη σιέλου για πιθανό δότη μυελού των οστών.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ και αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βούλα Αρσένη-Λάμπρου ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής, είτε εθελοντές αιμοδότες είτε νέοι αιμοδότες. Σημαντική η προσέλευση της νέας γενιάς. Δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για όλους μας.

Ευχαριστούμε το ιατρικό επιτελείο της αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ- Γ.Ν. Σισμανογλειο καθώς και τον προϊστάμενο του ναού π. Νικόλαο. Κοντά με τις κυρίες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής για την συνεργασία και την ζεστή φιλοξενία ,αλλά και το προσωπικό του ΟΚΠΑΔΒ (Δημοτικά Ιατρεία)».

Show More

Related Articles

Back to top button