ΚηφισιάΑθλητικά

22/5 ανοίγουν τα Αθλητικά Κέντρα Αντισφαίρισης μόνο για χρήση των γηπέδων

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και υπεύθυνος αθλητισμού, Νικήτας Κόκκαλης, ανακοίνωσε εχτές το άνοιγμα των αθλητικών κέντρων αντισφαίρισης για τη χρήση των γηπέδων και τους γενικούς κανονισμούς λειτουργίας αυτών:

Το Τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ Δημήτριος Βικέλας ενημερώνει τους αθλούμενους ότι από τις 22/5 ανοίγουν τα Αθλητικά Κέντρα Αντισφαίρισης στην οδό Όθωνος ( Κάτω Κηφισιά), οδό Καζαντζάκη (Νέα Ερυθραία ) και Ζηρίνειο Αθλητικό Στάδιο μόνο για χρήση των γηπέδων. Για τα προγράμματα μαζικού Αθλητισμού αναμένεται νέα ανακοίνωση.
Οι αθλούμενοι παρακαλούνται για την κράτηση των γηπέδων διάρκειας 1 ώρας , να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 6231082 και 213 2007 208.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ

• Κατά την είσοδο όλοι οι εισερχόμενοι αθλούμενοι και / ή προσωπικό καταγράφονται, με ευθύνη της Γραμματείας του Ν.Π.Δ.Δ, σε κατάσταση εισερχομένων με τα πλήρη στοιχεία τους και επιπρόσθετα διεξάγεται έλεγχος των εισερχομένων μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίου για το πρόσφατο ιστορικό τους, τηρουμένων των διατάξεων περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ώστε να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση οποιουδήποτε τυχόν κρούσματος .

• Όλες οι εγκαταστάσεις, βοηθητικές ή μη, όπως ενδεικτικά γυμναστήρια, αποδυτήρια, κλπ., πλην των ανοιχτών γηπέδων τένις και των τουαλετών ανδρών και γυναικών, παραμένουν κλειστές και μη προσβάσιμες στους αθλούμενους. Συνιστάται στους αθλούμενους η αποφυγή της χρήσεως τουαλετών.

• Η διάθεση των γηπέδων στους αθλούμενους πραγματοποιείται αποκλειστικά με τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση μέσω υπαλλήλου της γραμματείας, χωρίς επαφή με τους αθλούμενους.

• Αθλούμενοι δικαιούνται να εισέρχονται στις εγκαταστάσεις του Ν.Π.Δ.Δ, εφόσον έχουν
πραγματοποιήσει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση. Η είσοδός τους θα πραγματοποιείται 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης της πραγματοποιηθείσας κράτησης.

• Όλοι οι εισερχόμενοι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν.Π.Δ.Δ τηρούν απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους και δεν προβαίνουν σε χειραψίες ή εναγκαλισμούς. Αποφεύγουν να αγγίζουν το προσωπό τους

• Στο τέλος της προπόνησης οι αθλούμενοι πλένουν τα χέρια τους διεξοδικά ή χρησιμοποιούν αντισηπτικό και ξεπλένουν το πρόσωπό τους με άφθονο νερό.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ

• Χρήση ατομικής ρακέτας και ατομικού αντισηπτικού για κάθε αθλούμενο.
• Άθληση με ατομικές μπάλες του κάθε αθλούμενου, με διαφορετική σήμανση από αυτή του αντιπάλου αθλούμενου
• Οι πάγκοι ή τα καθίσματα ανάπαυσης των αθλούμενων θα είναι ξεχωριστά για κάθε έναν και τοποθετημένα από ένα σε κάθε πλευρά του γηπέδου.
• Απαγορεύεται το άγγιγμα του εξοπλισμού του γηπέδου

Παρακαλείσθε για την δική ασφάλεια όλων και εφόσον είναι εφικτό ,η συναλλαγή σας να γίνεται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του Ν.Π.Δ.Δ Δημήτριος Βικέλας:

ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR 2602600260000950201355164

 

Show More

Related Articles

Back to top button